Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 17 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Brașov, în doliu! Roberta, o tânără polițistă a murit într-un cumplit accident rutier

ro

17 Aug, 2024 19:41 251 Marime text
|Sursa foto: Facebook/Sindicat EuropolO tânără polițistă de 21 de ani de la IPJ Brașov a murit vineri după-amiază într-un cumplit accident rutier. 

Potrivit ISU Brașov, salvatorii au fost solicitati sa intervină la un accident rutier produs pe DN 13 ( Padurea Bogatii), între o autospeciala de politie si o autoutilitară.

„In urma accidentului a rezultat o victima de sex feminin, inconstientă, încarcerată.

La fata locului s-au deplasat o autospecială cu apă si spumă  cu modul de descarcerare, doua echipaje SMURD si o ambulanta SAJ.

S-a intervenit pentru descarcerarea victimei si pentru acordarea asistentei medicale.

Din pacate, în ciudata eforturilor depuse de catre personalul medical, tânara în vârstă de 21 de ani nu a raspuns manevrelor se resucitare si a fost declarata decedată“ - au mai precizat reprezentanții ISU Brașov.

În mediul online au apărut în scurt timp mai multe mesaje de condoleanțe pentru tânăra de doar 21 de ani. 

Odihnește-te în pace, draga noastră! Nu avem cuvinte. End of watch 16.08.2024

Ultima misiune pentru Roberta...
Astăzi, în timp ce se afla în serviciu, în dreptul localității Pădurea Bogați din județul Brașov, o semiremorcă a intrat pe contrasens lovind autospeciala marca Logan condusă de colega noastră Roberta.
Lovitura a fost fatală, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic. Au constatat decesul colegei noastre în vârstă de 21 de ani.
Din păcate gradul de protecție pe care "autospeciala" de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim...
Drum lin către îngeri Roberta!!!!

Lacrimi și durere în comuna Roșia de Amaradia. Azi 16 august 2024, în urma unui accident rutier, a plecat mult prea devreme dintre noi Roberta Ungureanu. Toți cei care au cunoscut-o , plâng și suferă pentru această pierdere.

Drum lin către îngeri, creața noastră! [👼🏼] [🤍]
Ne-ai lăsat fără cuvinte, nu reușim să acceptăm că nu mai ești!
Cariera pe care ți-ai dorit-o atât de mult s-a terminat prea repede!
Roberta Ungureanu [😶]

Nu voi uita niciodată veselia si gingasia fiintei pe care am pierdut-o cu totii .Lacrimilie noastre nu se pot opri , suntem indurerati de pierderea fulgeratoare!


Dumnezeu sa te ierte iubita mea nepoată! Te-am iubit și te voi iubi toată viata mea!

Ultima misiune….
Astăzi este despre viața,
Cuvintele nu își au rostul în asemenea tragedie! Ce ne rămâne de făcut este să ne rugăm pentru Roby a noastră și pentru familia ei! Drum lin creato în poliția cerurilor!

Citește și: 

Imagini șocante! Accident rutier grav surprins de camere de supraveghere! O mașină aruncată de pe pod după impact (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii