Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţist local din Timişoara, ameninţat şi lovit cu maşina de un şofer. ”Îți doresc ce e mai rău în lumea asta, îți țin minte fața”

ro

06 Jul, 2024 18:47 182 Marime text
foto cu rol ilustrativ Un şofer care urma să fie amendat de un echipaj de la Poliţia Locală Timişoara, deoarece staţiona pe un loc destinat persoanelor cu handicap, i-a adresat ameninţări unuia dintre poliţiştii locali.

Polițistul local a fost transportat la Spitalul Municipal pentru investigații fiind lovit la o mână.


Date oficiale de la Poliție 

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, aflați în serviciu în zona centrală a orașului, au observat un autoturism cu numere de Timiș staționat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilități din Piața Țepeș Vodă. S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoștință legislația încălcată, moment în care acesta i-a amenințat pe polițiștii locali, spunându-i unuia dintre aceștia ”îți doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îți țin minte fața” și provocându-l la bătaie etc.

Ulterior, polițiștii locali i-au comunicat bărbatului S.M.D., de 26 de ani, din Timișoara, ca îi va fi comunicat procesul verbal la domiciliu, moment în care s-au îndreptat către autovehiculul de serviciu, aflat pe Str. Palanca.

In acel moment bărbatul a făcut mai multe manevre cu mașina, lovindu-l pe unul din polițiștii locali, a încercat să fugă, dar celălalt a folosit spray-ul din dotare. Bărbatul s-a dat jos din mașină, luând-o la fugă, iar polițiștii locali au pornit în urmărirea lui, fiind ulterior imobilizat și cu ajutorul echipei de televiziune de la Antena 1 aflată in zonă, căreia îi mulțumim pentru că a dat dovadă de spirit civic contribuind la imobilizarea bărbatului.

Acesta a fost predat polițiștilor de la Secția 1 fiind prezentat procurorului pentru continuarea cercetărilor. În urma testelor efectuate de polițiști, aceasta a ieșit pozitiv la canabis. Polițistul local a fost transportat la Spitalul Municipal pentru investigații fiind lovit la o mână.


Citește și:

Accident mortal pe strada Tractorului din Năvodari. Polițist local, trimis în judecată! (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii