Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 01 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pompierii detașați în Grecia, salvatori în drum spre casă! Au intervenit la un accident cu mai multe persoane rănite (GALERIE FOTO)

ro

01 Sep, 2024 14:09 158 Marime text
sursa galeriei foto: Facebook/IGSUIeri, în drumul lor spre casă, după misiunea din Republica Elenă, pompierii salvatori români au fost din nou puși la încercare. Deși se îndreptau către cei dragi, destinul a făcut ca în calea lor să apară un accident rutier grav, în care două autovehicule și mai multe persoane au fost implicate.

Potrivit IGSU, fără să ezite, pompierii au intervenit imediat, oferindu-le victimelor primul ajutor până la sosirea ambulanței.

„Cu mâinile lor pricepute și cu inimile pline de compasiune, au reușit să stabilizeze răniții și să oprească hemoragiile care le puneau viața în pericol.
Printre victime, doi copii speriați și dezorientați au fost găsiți. Deși nu înțelegeau limba vorbită de salvatorii noștri, privirile lor spuneau totul: simțeau că acești oameni erau acolo pentru a-i proteja. În brațele sigure ale pompierilor români, micuții au găsit alinare și curaj. Din fericire, nu au suferit răni semnificative, iar prezența salvatorilor a fost sprijinul de care aveau nevoie pentru sufletele lor speriate.
Salvatorii români au demonstrat încă o dată că devotamentul lor nu cunoaște granițe, iar compasiunea lor depășește orice barieră de limbă sau naționalitate“ - au precizat reprezentanții IGSU.

Citește și: 

Conversație emoționantă între un pompier român aflat în Grecia pentru stingerea incendiilor și o bătrânică localnică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii