Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 29 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razii de amploare ale polițiștilor și jandarmilor în județul Constanța! (GALERIE FOTO)

ro

29 Sep, 2024 08:07 242 Marime text
Razie la Constanța. Sursa foto: IPJ ConstanțaÎn județul Constanța, au fost organizate, simultan,  ieri, 28 septembrie, începând cu ora 14.00 acțiuni cu efective mărite, tip „Razie”, pentru asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

Potrivit IPJ Constanța, în cadrul acțiunilor au fost angrenați polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și echipaj din cadrul Serviciului Criminalistic - conductor cu câine antrenat în detectarea substanțelor cu efecte psihoactive. 

Acțiunile vizează prevenirea și combaterea oricăror fapte cu violenţă pe stradă, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice, precum și prevenirea și combaterea traficului și a consumului de droguri.

„Amintim faptul că, în cadrul raziei desfășurate vineri-dimineață, în urma efectuării a 4 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt calificat și tentativă la furt calificat, instanța de judecată a emis mandare de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele a trei bărbați bănuiți de comiterea faptelor.

La finalul acțiunilor, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța va oferi informațiile care pot fi făcute publice.
 
Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, în întreg județul, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pentru toți cetățenii“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Polițiștii au fost sprijiniți de jandarmii constănțeni.

Citește și: 

Razii și percheziții cu efecte mărite ale IPJ Constanța. Au urmat arestări
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii