Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Român găsit mort în portbagajul unui autobuz din Italia!

ro

23 Jul, 2024 09:29 242 Marime text
foto: Pixabay Trupul unui bărbat român a fost descoperit de autoritățile din Italia în portbagajul unui autobuz. Bărbatul a fost identificat , iar carabinierii au avut mai multe teorii de la începutul anchetei.

Corpul bărbatului a fost găsit în stare avansată de descompunere, în portbagajul unui autobuz folosit pentru școala de șoferi, în orașul Viale Sant’Angelo din Calabria.


Prima teorie a polițiștilor italieni 

Prima teorie a polițiștilor italieni a fost că ar fi vorba despre un om fără adăpost care s-a refugiat pentru o noapte în portbagajul autobuzului și a rămas blocat înăuntru, potrivit rotalianul.com, citat de stiripesurse.ro. 

Expertiza preliminară a medicilor legiști arată că românul a murit cu aproximativ 10 zile înainte de momentul în care i-a fost găsit trupul, pentru că autoritățile au fost alertate cu privire la mirosul puternic.



Trupul lui ar fi putut fi ascuns în autobuz după ce a fost ucis

După ce au pus sechestru pe autovehicul pentru a-l cerceta atent, poliția a descoperit însă urme de intrare prin efracție. Astfel, a doua teorie a anchetatorilor este că trupul lui ar fi putut fi ascuns în autobuz după ce a fost ucis.


Citește și:

Incident înfricoșător în București. Bărbat ce căra pe stradă cadavrul concubinei, într-un cărucior! Iată ce a declarat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii