Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 11 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Român găsit ucis în Belgia. Bărbatul a fost găsit legat de mâini și de picioare

ro

06 Aug, 2024 12:38 646 Marime text

Sursa foto: Poliția federală




 
  • Sfârșit tragic pentru un român din Belgia. Bărbatul a fost găsit legat de mâini și de picioare într-un canal din Bruxelles în luna aprilie, iar mai târziu s-a stins din viață la spital. Poliția federală din Belgia a făcut luni apel la martori pentru a încerca să-l identifice pe românul, care fusese pescuit din ape pe 9 aprilie.

„Un bărbat a fost găsit în viață în canalul de lângă Piața Jules de Trooz din Bruxelles pe 9 aprilie 2024 în jurul orei 9:00. Mâinile și picioarele victimei erau legate cu frânghii galbene și un lacăt. A murit după ce a ajuns la spital”, susțin polițiștii, care au făcut acum publice informațiile la solicitarea Parchetului din Bruxelles, conform știripesurse.ro.

Oamenii legii cred că este vorba despre un bărbat pe nume Răzvan

Bărbatul avea 1.83 înălțime, o construcție normală și părul lung și castaniu. La momentul descoperirii, purta pantaloni de denim albastru deschis marca F&F, o geacă albastră și albă marca Sheltersuit și pantofi sport tricolori (albastru, portocaliu și alb) al brandului Asics. Polițiștii mai cred că ar putea fi Răzvan Sebastian Marinica.
 
Oamenii legii mai spun că „oricine îl recunoaște pe acest bărbat sau a fost în contact cu acesta este invitat să contacteze serviciile de poliție prin e-mailul avisderecherche@police.belgium.eu sau prin numărul de telefon gratuit 0800/30.300.
 
De asemenea, anchetatorii le cer persoanelor care ar fi putut fi martorii evenimentelor să se prezinte prin intermediul acestor canale”.
 
 
Citește și
 Gest șocant în Mamaia! O persoană s-a sinucis în Hotel Parc!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii