Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal și violență în Constanța! Ce a făcut bărbatul reținut de Poliție?

ro

15 May, 2024 21:53 1139 Marime text
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție, susținuți de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 38 de ani, implicat într-o serie de infracțiuni grave.

Bănuit de amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, violență în familie, distrugere, conducerea fără permis și sub influența alcoolului, individul a declanșat o serie de evenimente violente în ultimele zile

Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 14 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 3 Poliție, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, de 38 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, violență în familie, distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În urma probatoriului administrat în cauză s-a reținut faptul că la data de 5 mai a.c., bărbatul ar fi condus un autoturism, în comuna Agigea, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

La data de 12 mai a.c., acesta a condus un autoturism pe strada Inului, din municipiul Constanța și ar fi amenințat un bărbat, de 70 de ani, prin folosirea fără drept a unui pistol de tip airsoft, prin efectuarea de trei focuri în plan vertical.

La data de 13 mai a.c., în jurul orei 23.15, bărbatul și-ar fi agresat fizic soția, o femeie, de 29 de ani, în timp ce se aflau la domiciliul din municipiul Constanța. 

Ulterior, la data de 14 mai a.c, în jurul orei 01.00, acesta ar fi condus un autoturism pe strada Bogdan Vasile, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Ulterior, bărbatul ar fi provocat distrugeri la bunurile aflate în imobilul său, situat pe strada Bogdan Vasile din municipiul Constanța, prin incendierea, în locuință, a unor obiecte vestimentare. După comiterea faptei, bărbatul a părăsit locuința, acesta fiind identificat în scurt timp de polițiști. 

Acesta a fost condus și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, bărbatul a fost  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și, ulterior, instanței de judecată, fiind admisă propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile.


Citește și:

Știri ConstanțaAcțiuni ale Poliției Năvodari și Mihail Kogălniceanu! Iată ce au vizat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii