Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șocant! Fetiță de 8 ani, șantajată de un bărbat pentru a-i trimite fotografii cu ea dezbrăcată

ro

26 Aug, 2024 18:12 153 Marime text
PolițiștiUn bărbat a ajuns în spatele gratiilor după ce i-ar fi solicitat unei fetițe de 8 ani să îi trimită fotografii cu ea dezbrăcată. 

Potrivit DIICOT la data de 26.08.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reținerea unui inculpat, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de pornografie infantilă și șantaj.

Din materialul probator administrat în cauză a rezultat că   în perioada iulie - august  2024, inculpatul a determinat o persoană vătămată minoră (8 ani), să realizeze și să îi trimită prin intermediul unei aplicații online mai multe fotografii și videoclipuri în care apare în ipostaze sexuale explicite.  

Ulterior, i-a cerut  victimei minore să îi mai trimită astfel de materiale, amenințând-o că dacă nu se va conforma le va distribui părinților ei  pe cele  deja deținute.

În urma percheziției efectuate la domiciliul inculpatului au fost identificate și ridicate un telefon mobil, cartele telefonice și alte mijloace de probă.

„Astăzi, a fost sesizat  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vaslui și luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale  din cadrul IPJ Vaslui .
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai precizat reprezentanții DIICOT.

Citește și: 

Caz înfiorător în județul Tulcea! Fetiță de 6 ani violată de un bărbat de 63 de ani! Cum și-a ademenit suspectul victima
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii