Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer la un pas de comă alcoolică, depistat în trafic în Portul Constanța. Ce valoare a indicat aparatul etilotest

ro

12 Jun, 2024 10:48 893 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au depistat, în Portul Constanța, un cetățean român, la volanul unui autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Potroivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în data de 11.06.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, în zona porții de acces nr. 6 a Portului Constanța, au efectuat controlul asupra unui autoturism, condus de către un cetățean român în vârstă de 44 de ani.

Cu ocazia verificărilor s-a constatat că acesta emana halenă alcoolică, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție din cadrul I.P.J. Constanța, iar în urma testării rezultatul a fost de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru prelevare de probe biologice de sânge.
În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Constanța, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice“ - au mai precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Citește și: 

Țigări nedeclarate, descoperite la bordul unei nave sub pavilion Togo, sosită în Portul Constanța din Turcia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii