Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Copil de 7 ani, filmat când parca maşina pe o stradă din 2 Mai. Detalii de ultim moment de la IPJ Constanța

ro

30 Jul, 2024 19:36 216 Marime text
foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la un minor de 7 ani care, în luna decembrie 2023, ar fi parcat un autoturism pe o stradă din localitatea 2 Mai, IPJ Constanța, face precizări de ultim moment. 

Potrivit Poliției, în cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere, în care se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia. 


Oficial de la IPJ Constanța:

Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, cu privire la un minor de 7 ani care, în luna decembrie 2023, ar fi parcat un autoturism pe o stradă din localitatea 2 Mai, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 25 decembrie 2023, polițiștii din Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că un minor de 7 ani ar fi parcat un autoturism, în localitatea 2 Mai. 

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere, în care se efectuează cercetări sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia. 

De asemenea, din investigațiile efectuate a rezultat că, ulterior lunii decembrie 2023, nu ar mai fi existat situații în care minorul ar fi condus un vehicul, fiind supravegheat în mod corespunzător de părinți și neexistând sesizări în acest sens.



Citește și:

O fetiță de trei ani din Olt a anunțat o crimă la 112. Ce spune Poliția
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii