Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța O autospecială a Poliției Cernavodă, implicată într-un eveniment rutier

ro

02 Jun, 2024 07:59 1061 Marime text
Ieri, 1 iunie a.c., în jurul orei 22:25, pe strada Medgidiei din Cernavodă, o autospecială a Poliției Orașului Cernavodă, aflată în deplasare către o intervenție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, a fost implicată într-un accident rutier.

Autospeciala a fost lovită de un autoturism în momentul în care acesta din urmă a efectuat un viraj la stânga la intersecția cu strada Saint Sebastian Surloire, în timp ce polițiștii se angajaseră în depășirea autoturismului.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. 

Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 1 iunie a.c., în jurul orei 22.25, o autospecială a Poliției Orașului Cernavodă, care se deplasa la o intervenție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe strada Medgidiei,  a fost lovită de un autoturism.

Din primele cercetări efectuate rezultă că , la intersecția cu strada Saint Sebastian Surloire, șoferul autoturismului ar fi efectuat viraj la stânga, lovind autospeciala Poliției, care se angajase în depășirea acestuia.

În urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu cel din dotare,  în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.


Citește și:

Infracțiuni rutiere, constatate de polițiști. Șoferi drogați, autori ai unor accidente rutiere în Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii