Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța O tânără dată în urmărire, depistată în cadrul raziei poliției din județul Constanța! (FOTO+VIDEO)

ro

06 Oct, 2024 12:10 262 Marime text

foto: IPJ Constanța

Ieri, 5 octombrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine și Siguranță Publică, împreună cu cei de la Poliția Municipiului Medgidia și cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat o razie amplă în comunele Castelu,  Cobadin și Cuza Vodă din județul Constanța.

Această acțiune a avut ca scop menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și prevenirea faptelor ilegale și a accidentelor rutiere. Rezultatele raziei au fost semnificative, implicând verificarea a sute de persoane și vehicule, aplicarea a numeroase amenzi. 

Totodată, a fost depistată o femeie, de 20 de ani, dată în urmărire din data de 5 octombrie a.c., întrucât părăsise în mod voluntar o unitate medicală din municipiul Constanța.




Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 5 octombrie a.c., polițiștii din cadrul  Serviciului de Ordine și Siguranță Publică, împreună cu polițiștii Poliției Municipiului Medgidia, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat o razie în comunele Castelu, Cobadin și Cuza Vodă.

Aceasta a avut ca scop menținerea climatului optim de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor ilegale și a accidentelor rutiere.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate și verificate prin aplicația eDac 420 de persoame și au fost verificate 380 de vehicule și 110 locații publice.

Au fost testați cu aparatul etilotest 78 de conducători auto și 4 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 49 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum și la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de peste 30.000 de lei.

Au fost scoşi din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalţi participanţi, 5 șoferi, față de care a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere pentru conducere sub influenţa alcoolului și depășire neregulamentară.

De asemenea, au fost oprite din a circula 6 vehicule care nu prezentau siguranţă pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate și au fost retrase 2 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Totodată, a fost depistată o femeie, de 20 de ani, dată în urmărire din data de 5 octombrie a.c., întrucât părăsise în mod voluntar o unitate medicală din municipiul Constanța.

La razie au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.



Citește și:

Razii de amploare ale polițiștilor și jandarmilor în județul Constanța! (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii