Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Un șofer băut, a provocat un accident și a fugit de la locul faptei. A fost reținut pentru 24 de ore

ro

08 Oct, 2024 11:49 234 Marime text
Sursa foto: Ziua de Constanța






La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârșova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 41 de ani.
 
Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, potrivit IPJ Constanța.
 
Astfel, la data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 17.30, bărbatul ar fi condus un autoturism pe strada Principală din satul Șiriu, fiind implicat într-un accident rutier, prin tamponare.
 
Ulterior, ar fi părăsit locul faptei, la volanul autoturismului, menționeză polițiștii.
 
La scurt timp, acesta a fost depistat la intersecția dintre străzile Panseluțelor și Rândunelelor.
 

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs”, precizează oamenii legii.
 

Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest.
 

„Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind de acord cu recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii consumului de substanțe interzise”, mai punctează sursa citată.

 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, 8 octombrie a.c., va fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere legală.
 
 
 
 
 Citește și
Știri Constanța Tânăr care dormea pe o bancă, prins de jandarmi cu surprize în buzunare
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii