Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teodosie, faptuitorul

ro

08 May, 2009 01:05 5611 Marime text
teodosie faptuitorul 254481
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ursu 08 May, 2009 17:25 cum nu are bani?? are un salariu de peste 7000 ron pe luna,ce face cu atatia bani,are copii de intretinut?rusineeeee!!!
  • raspopitul 08 May, 2009 15:17 Prea Sfintia ta de c nu iesi la declaratie de presa? Asa te-au invatat avocatii sa nu zici nimic sa nu declari nimic? Iesi cu mult curaj si spune SUNT NEVINOVAT! Daca esti curat striga cu putere luptate pt dreptate! Nu asta predici la catedrala? Iesi curat la Realitatea sau daca nu conferinta la Arhipeiscopie si striga ca ti-au inscenat! Hai sa comentam si cuvintele: esti bogat?.... cat de bogat esti..? .....sa gasesc o cale sa nu ne expunem....da ce cale prea cuvioase? la ce sa te expui matale ca doar esti integru nu? Pai matala propovaduiesti dreptatea, cinstea, si promovezi studentii de exceptie nu? De ce nu i-ai zis frumos baiatului sa puna mana pe carte si sa dea examen de admitere la anul? Si de cand faci diacon si preot instant un necunoscut? Se pare ca intre timp 2 colegi de ai matale de data asta preoti ti-au facut 2 plangeri la DNA! Chiar mint totii cu nerusinare? Jurnalistul o fi mason, sectar sau mai stiu eu ce....da si colegii matale tot la fel sunt? Ca erati pretini buni o perioada! Ia sa vedem cum scoti camasa la parchet! Cu parchetu te rezolva avocatii da cu credinciosii ar trebui sa iti cam faci bagajele ca la catedrala nu-ti mai calca nimeni dupa filmuletu asta! Auzi parinte eu sunt bogat nu vrei sa stii cat de bogat sunt? Vezi sa nu ne expunem!
  • dany 08 May, 2009 11:44 teodosie tata ai fost filmat a vazut toata lumea fugi la o manastire sa te mai uite d-zeu pana ajungi la el !
  • CONSTANTEAN 08 May, 2009 11:00 Nu are bani?Hotule de frangeti si cu influente in justitia constanteana,plina si manjita de cacat,esti un escroc mincinos,ca toti avocatii din baroul C-ta.Sa-i verifice fiscul pe toti acesti evazionisti cu Voievozeanu in frunte.Si cotoroanta aia de nevasta sa ,functionara la Tribunalul C-ta,sa dea socoteala.Iar teodosie sa fie inchis !!!!
  • gurita 08 May, 2009 09:51 NU are bani Teodosie???E putred de bogat mai bogat decat cei trei avocati la un loc!!! Pe masura ce ziarele vor insista pe acest caz veti mai auzi multe declaratii defaimatoare la adresa fostului Preasfintit.De ce se ascunde acum si nu iese in fata celor pe care ia jecmanit sa le spuna in fata , de ce nu are curajul sa apara in fata multor studenti de la Teologie care au terminat pe bune sa le explice cum face el preoti??? Ar fi bine sa nu mai apara public niciodata nici in biserica nici in alte parti.