Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedia din Șantierul Naval Midia Duminică, 10 august 2024, va fi condusă pe ultimul drum o altă victimă a groaznicului incendiu de pe navă

ro

10 Aug, 2024 16:20 439 Marime text
Sursa foto: Pixabay




O altă  victimă a  incendiului produs la nava din Șantierul Naval Midia, Constanța, Militaru Daniel, decedat în teribilul incident va fi înmormântat duminică, 11 august 2024.

Cei ce vor să-l conducă pe ultimul drum, pot merge la Casa albastră pentru a-i aprinde o lumânare, înmormântarea va avea loc duminică, la ora 12.00.

În urma incendiului navei din Șantierul Naval Midia, județul Constanța, care a avut loc la data 8 august 2024, patru persoane au murit.
 
Astăzi, 10 august 2024, în Istria, a avut  loc înmormântarea a două dintre victimele incendiului tragic de la Șantierul Naval Midia.
 
Doi bărbați de doar 32 de ani și-au pierdut viața în urma evenimentului. Unul dintre aceștia a fost înmormântat în jurul orei 14:30, iar celălalt va fi condus pe ultimul drum în jurul orei 16:30. 

Amintim că, patru oameni au murit în incendiul produs la navă, trupurile acestora fiind descoperite în timpul misiunii executate de specialiștii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

În prezent, o anchetă este în desfășurare, dosarul fiind instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
 
Magistratul Corina Elena Stereprim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanța, a explicat presei în dimineața de 9 august 2024 că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor de securitate în muncă, ancheta fiind în desfășurare (detalii, aici).

De asemenea, și 
Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanța efectuează cercetări în cauză (detalii, aici)

Citește și
Înmormântare la Istria, județul ConstanțaDoi din bărbații morți în încendiul din Șantierul Naval Midia, conduși pe ultimul drum (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii