Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la Tulcea! Bărbat ars de viu în incendiul ce a cuprins o magazie de pe strada Digului (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

18 May, 2024 07:47 979 Marime text
Sursa galeriei foto: ISU DeltaÎn cursul nopții trecute, în jurul orei 4.00, salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre faptul că pe strada Digului din municipiul Tulcea s-a produs un incendiu la o magazie cu extindere la o casă de locuit. 

Potrivit ISU Delta Tulcea către locul indicat de apelant au fost direcționate două autospeciale de stingere cu 10 subofițeri și un echipaj SMURD. Echipajele de intervenție au intrat în dispozitiv și, în scurt timp, au localizat incendiul care a fost lichidat în limitele găsite. 

„În timpul intervenției de lichidare a incendiului, în magazia proprietății de unde a pornit focul inițial, a fost identificat trupul unei persoane carbonizate, proprietarul gospodăriei de unde a pornit incendiul, de aproximativ 65 de ani. 

În urma incendiului ars o magazie în proporție de 100%, iar locuința învecinată a fost afectată la întregul acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. 

Cauzele probabile de producere a incendiului urmează a fi stabilite“ - a precizat sg. maj. Daniel NĂSTASE, purtătorul de cuvânt al ISU Delta. 

Conform sursei citate, la fața locului se află și un echipaj de poliție.

 

Citește și. 

Alertă în această dimineață la Constanța! Mai multe persoane, evacuate dintr-un bloc de pe bulevardul 1 Mai după izbucnirea unui incendiu (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii