Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un curier român stabilit în Marea Britanie, ucis în confruntarea cu hoții care voiau să-i fure duba

ro

23 Aug, 2024 13:48 251 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursa foto: freepik
 
  • Un român stabilit în Marea Britanie, care lucra ca livrator de colete pentru Amazon, a fost ucis marți seara la Leeds, în timpul unui jaf, informează BBC, conform Digi24.
     
Un român stabilit în Marea Britanie, care lucra ca livrator de colete pentru Amazon, a fost ucis marți seara la Leeds, în timpul unui jaf, informează BBC.

În vârstă de 42 de ani, Claudiu Carol Kondor locuia în Shefield și era angajat la o companie de servicii de curierat, subcontractoare Amazon.

S-a luptat cu hoții care voiau să-i fure duba

Marți seara, în Leeds, în timp ce livra pachete într-o zonă din Leeds, românul a surprins un individ care încerca să îi fure duba, un Ford Transit Cargo.

Conform datelor prezentate public de West Yorkshire Police, după o scurtă confruntare, hoțul a reușit să pornească mașina și a demarat în trombă, iar românul a rămas agățat de portieră, fiind târât mai bine de 800 de metri.

În cele din urmă, după ce duba condusă de hoț a lovit mai multe mașini parcate, românul s-a prăbușit pe asfalt, inconștient.

El a fost găsit de un trecător care a alertat serviciile de urgență. În ciuda eforturilor depuse de echipajul medical sosit la fața locului, la scurt timp, din cauza rănilor suferite, românul a fost declarat decedat.

Apreciat de colegii de muncă

Soția românului, ceilalți membrii ai familiei și colegii de muncă ai românului sunt complet devastați de tragedie, zeci de mesaje de condoleanțe fiind postate pe pagina sa de Facebook.

„Claudiu a fost un membru dedicat și prețuit al familiei SP Transport Group. El a fost mai mult de un coleg, a fost un prieten. Modul dedicat în care își îndeplinea sarcinile de muncă, camaraderia de care a dat dovadă, nu vor fi niciodată uitate!”, a declarat Mike Neill, manager operațional la compania la care lucra românul.


De asemenea, compania a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a sprijini financiar familia românului ucis.

În acest caz, poliţia britanică a reținut până în prezent doi suspecți - un bărbat în vârstă de 24, respectiv 32 de ani și  o femeie, considerată de oamenii legii drept complice a acestuia.  


Citește și:
MApN: Incident de tragere în poligonul South Hills din Polonia, unde sunt artilerişti români
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii