Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 19 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una din victimele accidentului de pe A4, un bărbat de 62 de ani, a decedat. Ce spune IPJ Constanța

ro

19 Aug, 2024 21:02 596 Marime text

Sursa foto: Ziua de Constanța





La data de 19 august a.c., în jurul orei 14:50, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul ca pe autostrada A4 s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între un microbuz care ar fi fost staționat pe banda de urgență și un tir.

În urma accidentului rutier a decedat un bărbat de 62 de ani, pasager în microbuz. Bărbatul este din județul Prahova și fusese preluat de un SMURD. Echipajul s-a tot străduit să-l resusciteze, dar au fost nevoiți să-l declare decedat.

 De asemenea, au fost rănite 11 persoane aflate în microbuz.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative”, spun reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Reamintim că astăzi un accident rutier s-a produs între un microbuz și un autotren, între Agigea și Constanța.

Potrivit IGSU, în urma impactului, microbuzul s-a răsturnat în afara părții carosabile la o diferență de nivel de aproximativ 4 metri.

În zona kilometrului 16, ca urmare a neatenției în conducere, a pătruns pe banda de urgență unde se afla staționat un microbuz.
 
În urma impactului între autocamion și microbuz a  rezultat proiectarea microbuzului în afara autostrăzii, în șanțul de apă pluvial.
 
De asemenea, a rezultat rănirea șoferului microbuzului și a 12 pasageri aflați în microbuz, între care unul cu vătămări severe, preluat de către elicopter SMURD”,  a transmis Șef Serviciu -Comisar șef de poliție George-Marius Munteanu, din cadrul Serviciului Siguranță Ru

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a evenimentului și suplimentarea resurselor medicale, s-a activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Constanța.



Citește și
Imagini terifiante cu accidentul de pe autostrada A4, de lângă Cumpăna, județul Constanța. Șoferul este din Republica Moldova (Galerie FOTO)
Oficial de la Poliția Rutieră despre accidentul cu 12 persoane implicate de pe autostrada A4(VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii