Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jocurile Olimpice 2024 O anchetă a fost deschisă în Franța după ce un jucător de fotbal a depus plângere pentru furtul unor bijuterii

ro

26 Jul, 2024 21:29 158 Marime text





 
  • O anchetă a fost deschisă vineri în Franţa după ce un jucător al echipei de fotbal a Argentinei a depus plângere pentru furtul unor bijuterii cu o valoare estimată la 50.000 de euro, cu o zi înaintea unui meci de la Jocurile Olimpice 2024, a indicat o sursă poliţienească pentru AFP.

Potrivit plângerii depuse de Thiago Almada, mijlocaşului argentinian, în vârstă de 23 de ani , i-au fost furate un ceas şi un inel, cu o valoare totală estimată la 50.000 de euro, în vestiarul unui stadion din Saint-Etienne, conform Agerpres.
 
Faptele ar fi avut loc marţi, în timpul unui antrenament, cu o zi înaintea partidei Maroc - Argentina (2-1) de la JO 2024. Meciul a fost întrerupt când spectatorii marocani au pătruns pe teren şi s-a încheiat cu porţile închise.

Almada a semnat în această lună cu echipa braziliană Botafogo. Potrivit presei, transferul lui Almada în Brazilia este doar o escală a argentinianului în drumul său către Olympique Lyon, clubul francez patronat de omul de afaceri John Textor, care deţine şi gruparea Botafogo.
 
 
 
Citește și
 LIVE TEXTJocurile Olimpice Paris 2024. Ceremonia de deschidere, un spectacol grandios (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii