Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAE Atenționare de călătorie. Ce trebuie să știi dacă vrei să călătoresți în Belgia

ro

13 Sep, 2024 10:50 205 Marime text

Ministerul Afacerilor Externe (MAE)

 
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează, sau intenționează să călătorească în Regatul Belgiei că greva de pe aeroportul Charleroi, inițiată joi, 12 septembrie 2024, va continua şi vineri, 13 septembrie 2024.

Conform unei informări transmise de Ministerul Afacerilor Externe, pasagerii sunt sfătuiți să verifice starea zborurilor pe site-urile companiilor aeriene şi pe pagina de internet a aeroportului: https://www.brussels-charleroi-airport.com/en/strike-action-thursday-12-septemberhttps://www.brussels-charleroi-airport.com/en/strike-action-thursday-12-september, a transmis Ministerul Afacerilor Externe.


Cetățenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziție telefonul de permanență al Ambasadei României la Bruxelles: +32(0)497428663.


Citește și:
Ministrul Luminița Odobescu și Antony Blinken, discuții despre provocările de securitate din Marea Neagră și încălcarea spațiului aerian românesc de către Rusia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii