Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mark Zuckerberg acuză administrația Biden de cenzură pe Facebook

ro

27 Aug, 2024 09:37 202 Marime text
Sursa foto: Pixabay





 
  • Mark Zuckerberg a recunoscut că administrația Biden a „greșit” când a cerut Facebook să cenzureze ceea ce ei au considerat „dezinformare COVID” în timpul pandemiei. 

CEO-ul Meta a declarat într-o scrisoare adresată președintelui Comisiei Judiciare a Camerei din SUA, Jim Jordan, că vor lupta împotriva oricăror încercări de cenzură în viitor și a recunoscut, de asemenea, că Facebook a „retrogradat” postările despre laptopul lui Hunter Biden, potrivit știripesurse.ro.

El a scris că Casa Albă „a presat în mod repetat echipele noastre timp de luni de zile pentru a cenzura anumite conținuturi COVID-19, inclusiv umor și satiră, și și-a exprimat multă frustrare față de echipele noastre atunci când nu am fost de acord".
Zuckerberg a spus că această presiune "a fost greșită" și spune că regretă "că nu am fost mai deschisi în această privință". "Am făcut niște alegeri pe care, cu beneficiul retrospectiv și al noilor informații, nu le-am face astăzi", a adăugat el. "Cred cu tărie că nu ar trebui să ne compromitem standardele de conținut din cauza presiunii din partea oricărei administrații în ambele direcții - și suntem gata să respingem dacă se întâmplă din nou așa ceva".
 
 
Citește și
Fiul președintelui SUA, Joe Biden, suspectat că a primit mită de la omul de afaceri Puiu Popoviciu!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii