Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:39 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prinţesa Anne, sora regelui Charles al III-lea, a fost externată

ro

28 Jun, 2024 18:45 435 Marime text
foto: wikipedia.orgPrinţesa Anne, sora regelui Charles al III-lea, a fost externată după cinci zile petrecute într-un spital din cauza unei răni minore suferite în zona capului care i-ar fi fost provocate de un cal, a anunţat vineri biroul de presă de la Palatul Buckingham, informează Reuters, citat de Agerpres.ro

Potrivit unui comunicat, prinţesa Anne, în vârstă de 73 de ani, singura fiică a regretatei regine Elisabeta a II-a, s-a întors la reşedinţa sa Gatcombe Park din sud-vestul Angliei pentru a-şi petrece acolo perioada de convalescenţă şi îşi va relua îndatoririle oficiale atunci când echipa ei medicală îşi va da acceptul.

"Vreau să adresez cele mai călduroase mulţumiri ale mele către întreaga echipă de la Spitalul Southmead pentru îngrijirile acordate, expertiza medicală şi amabilitatea de care a dat dovadă în timpul scurtei internări a soţiei mele", a declarat soţul prinţesei britanice, Tim Laurence.


Prinţesa Anne a suferit un accident duminică în timp ce se plimba pe domeniul său. Mai mulţi cai se aflau în apropiere în momentul în care s-a petrecut incidentul, iar echipa sa medicală a spus că rănile ei din zona capului corespund cu cele provocate de capul sau picioarele unui cal.

O sursă din anturajul regal a dezvăluit că prinţesa Anne, fostă participantă la Jocurile Olimpice în proba de echitaţie, a suferit o comoţie şi nu putea să îşi amintească ce i s-a întâmplat.

Luni, biroul de presă de la Palatul Buckingham a anunţat că medicii se aşteaptă ca prinţesa Anne să beneficieze de o recuperare completă de pe urma acestor răni.

Totuşi, angajamentele ei viitoare au fost amânate, ceea ce înseamnă că prinţesa Anne nu va putea să zboare cu avionul spre Canada, aşa cum era planificat, în această săptămână. 

Agerpres.ro 

citește și: 

Prinţesa Anne, internată în spital! Anunțul Familiei Regale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii