Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FOTOREPORTAJ Misiune îndeplinită pentru salvatorii ISU Constanța! Imagini impresionante cu pompierii în timpul intervențiilor (GALERIE FOTO)

ro

12 Jul, 2024 11:29 1261 Marime text
Aproximativ 7 ore, 242 de salvatori constănțeni au luptat cu flăcările pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată izbuncit ieri, la Poarta Albă. 

Potrivit ISU Constanța, flăcările amenințau să se extindă la un cămin de persoane vârstnice, la penitenciarul Poarta Albă,la 2 ferme din proximitate, dar și la mai multe gospodarii, misiunea colegilor fiind una extrem de dificilă.

Efortul lor a fost unul considerabil având în vedere temperaturile mari degajate de flăcări dar și greutatea echipamentelor de protecție – peste 25 kg.

„Colegii noștri au dat dovadă de curaj și profesionalism, demonstrând încă o dată dăruirea lor pentru a proteja viețile și bunurile oamenilor.
Aceștia au reușit să facă protecție la căminul de bătrâni, unde au salvat 87 de persoane, dar și la penitenciar, clădirea fiind protejată.
Au ars 450 de hectare și s-a intervenit cu 17 autospeciale de stingere și 15 resurse medicale( 3 SMURD B, 1 SMURD C, 3 autospeciale pentru transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SAJ).
Vă mulțumim pentru eforturile depuse și vă urăm mult succes în toate misiunile!“ - au mai menționat reprezentanții ISU Constanța

Sursa galeriei foto: facebook/ISU Constanța 

Citește și: 

Zile de foc pentru pompierii ISU Constanța! 7 ore s-au luptat pompierii cu flăcările la Poarta Albă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii