Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost solicitat acord de mediu de la APM Constanța MCD Fittings SRL investește într-o vilă turistică în orașul Techirghiol

ro

19 Jun, 2024 14:05 796 Marime text
MCD Fittings SRLi- vilă turistică în Techirghiol
  • Proiectul „Construire vilă turistică, împrejmuire teren, branșare/racordar retelele de utilități, amenajări exterioare, spații verzi și organizare de șantier” a fost depus la APM Constanța de SC MCD Fittings SRL.
  • Vila va fi construită în orașul Techirghiol, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 1.
  • Mihai Cătălin-Dan este asociat unic și adminsitratorul firmei.
 
SC MCD Fittings SRL va construi în orașul Techirghiol o vilă turistică, motiv pentru care a solicitat de la APM Constanța emiterea acordului de mediu.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Construire vilă turistică, împrejmuire teren, branșare/racordar retelele de utilități, amenajări exterioare, spații verzi și organizare de șantier”, amplasată în intravilan oraș Techirghiol, strada Ecaterina Teodoroiu, nr. 1.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii, nr.23, zilnic, între orele 9.00 – 13.00.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
 
Despre MCD Fittings SRL
 
Înființată în anul 2021, firma sre sediul social pe DN 2 Km 11+850, Nr. 15, Bloc C1, Et. Parter, Afumați, Județul Ilfov și se ocupă de comerțul cu ridicată cu ridicata al echipamentelor și furniturilor de fierărie pentru instalații sanitare și de încălzire.

Mihai Cătălin-Dan este asociat unic și adminsitratorul firmei. Potrivit termene.ro, Mihai Cătălin-Dan este asociat unic și administrator în D & D Trading Company SRL Ilfov și Kluder Sanitare SRL Ilfov.
 
În anul 2023, societatea cu 5 salariați a declarat o cifră de afaceri de 8.579.339 lei și un profit net de 1.267.025 lei.
 
       
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Forum Quatro SRL și Efo Intertrans SRL construiesc în Eforie Nord. Investitorii vor ridca un bloc de trei etaje
  
Un nou act de urbanism, emis de Primăria Constanța pentru Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații

Proiectul, depus la agenția de mediu: Abras SRL, firmă deținută de un iordanian, construiește un bloc de patru etaje pe strada Napoli din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii