Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andy-Iulian Jalbă, răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru investiția din zona Lacului Siutghiol

ro

24 Sep, 2024 14:48 415 Marime text
Răspuns negativ pentru Apex Developer & Contractor SRL prin Andy-Iulian Jalbă, care vrea să investează în zona Lacului Siutghiol.
 
Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism, CU 2329 din 24 septembrie 2024, pentru firma amintită mai sus prin care se precizează că NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru: „Construire imobil 2S+P+4E+terasă circulabilă cu parcări și spații tehnice în subsoluri, birouri și spațiu comercial la parter ; aparthotel la etajele 1-4 ; amplasare firme luminoase pe fațade, amenajări exterioare, sistematizare pe verticală, împrejmuire teren și organizare de șantier întrucât funcțiunea de aparthotel nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate conform h.c.l. nr. 210/2022 (utilizări permise)”. Investiția se dorește a fi realizată în Zona Lac Siutghiol, Parcela A 510/7 (Lot 3 și Lot ), loc. Constanţa, jud. Constanţa, România. Documentația este valabilă 12 luni.
 
Amintim că pe data de 23 iulie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1986 care constă în: Construire imobil 2S+P+4e cu terasă circulabilă. Pe actul de urbanism care este valabil 24 de luni adresa investiției nu este precizată.
 
Despre Apex Developer & Contractor SRL
 
Societatea Apex Developer & Contractor SRL a fost înființată în anul 2017, are sediul în municipiul Constanța, strada Milano, nr. 32 și se ocupă de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat și administrator este Jalba Andy-Iulian.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Apex Developer & Contractor SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 2.368.803 lei, cu un profit de 1.041.798 lei, la 8 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Imobil de patru etaje în zona Lacului Siutghiol Primăria Constanța, răspuns favorabil pentu Apex Developer & Contractor SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii