Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanța Alprof SA schimbă destinația clădirii pe care o ridică la Lumina

ro

27 Aug, 2024 16:41 136 Marime text
Investiție Alprof SA, foto - ZIUA de ConstanțaAutoritatea pentru Protecția Mediului Constanța anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul celor de la Alprof SA.

Mediul a decis că nu este necesară procedura de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Schimbare de destinație a clădirii în curs de execuție autorizată cu AC 159/2023 din Hală depozitare în hală producție bare pentru extrudare”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Lumina, strada I.C. Brătianu nr. 5.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța din municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 01.09.2024.


Despre Alprof SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 10 iulie 2024, firma Alprof SA a fost înființată în anul 1997, sediul social se află la Lumina, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Fabricarea produselor metalice obținute prin deformare plastică, metalurgia pulberilor“.
 
În 2023, Alprof SA a avut o cifră de afaceri de 73.354.344 lei, un profit de 758.357 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 140.
 
Platforma termene.ro informează că firma Alprof SA nu are contracte câștigate - achiziții directe și nici contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 9 iulie 2024).

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Acționarii Alprof SA au decis contractarea unei facilităţi de credit avans în cont curent, în sumă de cinci milioane de lei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii