Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanța, aviz favorabil Orizont Beach SRL ridică o pensiune turistică cu restaurant și piscină în comuna Tuzla

ro

20 Sep, 2024 17:00 736 Marime text
Pensiune strada Nicolae Grirorescu, Tuzla. Sursa foto - google.maps
  • Orizont Beach SRL a solicitat de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului pentru edificarea unei pensiuni turistice cu restaurant și piscină în comuna Tuzla.
  • Diaconu Liviu Daniel este asociat unic și administrator al firmei Orizont Beach SRL.
  • Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.
 
Orizont Beach SRL intenționează să construiască o pensiune turistică cu restaurant și piscină în comuna Tuzla. În acest sens, investitorul a solicitat de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului pentru acest proiect.
 
Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare. Astfel  nu este necesară efectuare evaluării impactului asupra mediului pentru proiectul: „Construire imobil P+2e – pensiune turistică, restaurant, piscină și organizare de șantier“, amplasat în comuna Tuzla,  strada Nicolae Grigorescu, nr. 25, județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.
 
 
Despre Orizont Beach SRL
 
Înființată în anul 2014, firma care se ocupă de baruri și alte activități de servire a băuturilor are sediul social pe bulevardul 1 Mai, Nr. 82A din Constanța. Diaconu Liviu Daniel este asociat unic și administrator al firmei.
 
În anul 2023, firma Orizont Beach SRL a declarat o cifră de afaceri de 418.319 lei, un singur salariat, un profit de 202.178 lei și datori de 3.100 lei.
 
Diaconu Liviu Daniel mai este asociat și administrator în Next Orizont SRL.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

 
Andrei George Dușu de la Pizzico pregătește o investiție în Piața Ovidiu din Constanța (DOCUMENT)
 
Platformă de beton armat, spații depozitare și administrative. Sea Containe Services SRL, controlată de fostul vameș Marius Făinarea, investește în Portul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii