Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:07 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanța, răspuns pozitiv Cheap Energy Company SRL va realiza un parc eolian în Pecineaga

ro

02 Jun, 2024 11:10 563 Marime text
  • Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul depus de Cheap Energy  Company SRL.
  • Astfel, nu este necesară efectuareă evaluării impactului asupra mediului și nu este necesară parcurgerea celorlalte etape din procedura de evaluare adecvata, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Realizare  parc  eolian «CEE  Pecineaga Nord-Est – 48 Mw».
  • Investiția va fi ampalsată în comuna Pecineaga, extravilan, parcelele: A63/2/29, A63/2/32, A59/26, A69/24, A69/32, A260/27/1, A260/28, A260/41, A260/9, județul Constanța.
  • Firma Cheap Energy  Company SRLeste deținută de IBNE Brave 21 SRL, acționar cu 85 % din capitalul social, și Eurowind Energy A/S, acționar cu 15% din capitalul social.
  • Administratorii firmei Cheap Energy  Company SRL sunt: Cristea Petre Octavian  și Dobre Adrian.

Cheap Energy  Company SRL a despus la APM Constanța proiectul „Realizare  parc  eolian «CEE  Pecineaga Nord-Est – 48 Mw», construire  fundații și platforme aferente centraleleor eoliene, construire și împrejmuire stație de transformare proprie, construirea, modernizarea și racordarea la drumurile de interes comunal sau județean a drumurilor de exploatare, construire lucrări de protecție și traversari ale canalelor de irigații, construire rețele electrice de interconectare și conectare în statia de transformare proprie și construire racord la SEN“.

Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului  Constanța  a anunțat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu sunt necesare efectuareă evaluării impactului asupra mediului și  parcurgerea celorlalte etape din procedura de evaluare adecvata,  în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Realizare  parc  eolian «CEE  Pecineaga Nord-Est – 48 Mw», construire  fundații și platforme aferente centraleleor eoliene, construire și împrejmuire stație de transformare proprie, construirea, modernizarea și racordarea la drumurile de interes comunal sau jedețean a drumurilor de exploatare, construire lucrări de protecție și traversari ale canalelor de irigații, construire rețele electrice de interconectare și conectare în stația de transformare proprie și construire racord la S.E.N.ׅ“.

Investiția va fi amplasată în comuna Pecineaga, extravilan, parcelele: A63/2/29, A63/2/32, A59/26, A69/24, A69/32, A260/27/1, A260/28, A260/41, A260/9, județul Constanța.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, straada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de la APM Constanța.


Despre Cheap Energy  Company SRL


Înființată în anul 2021, firma are sediul social pe strada Stefan Cel Mare din Pecineaga, Județul Constanța și se ocupă de producția de energie electrică.

Firma este deținută de IBNE Brave 21 SRL, acționar cu 85 % din capitalul social, și Eurowind Energy A/S, acționar cu 15% din capitalul social. Administratorii firmei sunt: Cristea Petre Octavian  și Dobre Adrian.

Potrivit termene.ro,  Eurowind Energy A/S mai este acționar în Krol APP SRL și Awrr Sun 115 SRL.

Cristea Petre Octavian  mai este asociuat în: Multilines-Serv SRL, Romproserv Trading SRL, Cerber Security Sistems SRL și RPT OIL SRL.

La rândul său, Dobre Adrian este asociat în  Greenpower Consultants SRL și administrator în firmele: WEP Technology Investment SRL, Eurowind Energy SRL, EWE Frumusita SRL,  EWE Siminoc SRL,      Vector Wind Expert SRL,  Teius Solar SRL, EWE Wind Project SRL, EWE Solar Project SRL, EWE Eolian SRL, EWE Windpark SRL, EWE Energie Verde SRL, Wind Asset SRL, Solar Power Station SRL,  Smart Concept ENERGY SRL, EWE Vanatori Solar SRL.

În anul 2023, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de afaceri de zero lei și un 22.618 lei.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și.


48 centrale eoliene, 4 stații de transformare, rețele electrice și căi de acces: Parc eolian, înființat de South Wind SRL în comuna Cerchezu, județul Constanța

ENGIE a finalizat procesul de achiziție a unui parc eolian cu o capacitate de 80 MW în județul Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii