Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanța va emite acord de mediu O clădire din Techirghiol, transformată în hotel de Almas House Construct SRL

ro

30 Jul, 2024 14:07 177 Marime text
Almas House Construct - vila Techirghiol. Sursa foto: google.maps
  • Proiectul „Modificare și transformare clădire existentă în hotel prin schimbare de destinație, parcări, spații verzi și organizare de șantier” a fost depus la APM Constanța de Almas House Construct SRL.
  • Investiția va fi amplasată în orașul Techirghiol, strada Dr. Victor Climescu nr. 26 + Pescărușului nr. 2A.
  • Firma este deținută de asociatul unic Andronache Petru-Lucian, care este și administrator.

 
Almas House Construct SRL a solicitat de la APM Constanța acord de mediu pentru proiectul care vizează modificarea unei clădiri din Techirghiol în hotel.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Modificare și transformare clădire existentă în hotel prin schimbare de destinație, parcări, spații verzi și organizare de șantier”, propus a fi amplasat în județul Constanța, orașul Techirghiol, strada Dr. Victor Climescu nr. 26 + Pescărușului nr. 2A.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, strada Unirii, nr. 23, județul Constanța şi la sediul titularului Almas House Construct SRL.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

 
Despre Almas House Construct SRL
 

Înființată în anul 1992, firma are sediul pe bulevardul 9 Mai, Nr. 64 din Techirghiol și desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezențiale. Firma este deținută de asociatul unic Andronache Petru-Lucian, care este și administrator. Acesta  mai este asociat unic și administrator în Botanique SRL.
 
În anul fiscal 2023, firma cu 10 salariați a raportat o cifră de afaceri de 5.361.204 lei și un profit de 755.909 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De assemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

Constănțenii pot depune contestații Blocul ridicat de Yoa Splendid Home SRL pe strada Berlin din Constanța crește pe verticală


Parcare supraetajată, pe strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, în zona grădiniței Amicii. Primăria Constanța a solicitat acord de mediu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii