Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorizație de construire pentru investiția lui Panait de pe strada Teleajen din municipiul Constanța

ro

10 Oct, 2024 15:01 228 Marime text
Alpha Builders Group SA.
  • Alpha Builders Group SA prin Farah Chenan Gelal a obținut, de la Primăria Constanța, un act de urbanim necesar unei investiții imobiliare. Municipalitatea a emis autorizația de construire nr. 944, care constă în Modificare de proiect autorizat cu AC 587/2022 - construire imobil locuinţe colective cu birouri la parter P+1e+M – P+2e, împrejmuire teren şi organizarea execuţiei lucrărilor prin recompartimentari interioare, modifiări fațade și organizarea execuției.
  • Blocurile vor fi ridicate pe strada Teleajen nr. 16 din Constanţa.  
   
Alpha Builders Group SA modifică blocul pe care îl ridică pe strada Teleajen nr. 16 din Constanţa.  Pe data de 10.10.2024, firma Alpha Builders Group SA prin Farah Chenan Gelal a obținut, de la Primăria Constanța, un act de urbanim necesar unei investiții imobiliare.
 
Municipalitatea a emis autorizația de construire nr. 944, care constă în Modificare de proiect autorizat cu AC 587/2022 - construire imobil locuinţe colective cu birouri la parter P+1e+M – P+2e, împrejmuire teren şi organizarea execuţiei lucrărilor prin recompartimentari interioare, modifiări fațade și organizarea execuției.
 
Blocurile vor fi ridicate pe strada Teleajen nr. 16 din Constanţa.  Autorizația de construire nr. 944 este valabl 24 de luni.


 ALPHA BUILDERS GROUP - act de urbanism.
 
Despre Alpha Builders Group SA Constanța
 
 
Înființată în anul 2006, firma are sediul social pe strada Traian, Nr. 68A din Constanța și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Firma este deținută de Panait Cristian Gabriel, cu 95% din capitalul social, și Panait Adrian, cu 5% din capitalul social.
De administarea afacerii de ocupă Panait Cristian Gabriel.
 
Potrivit termene.ro, Panait Cristian Gabriel mai este asociat în Black Sea Design Concept SRL Constanta, Concept Consult Service SRL Constanta, Alpha Builders Marina Tower SA Constanța, Alpha Builders Olimp Tower SA Constanța.
 
În anul 2023, Alpha Builders Group SA Constanța a avut o cifră de afaceri de 2.450.797 lei, 36 de salariați, un profit de 539.719 lei și datorii de 125.532.205 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Blocul ridicat de Panait pe strada Primăverii va fi supraetajat! A fost emisă autorizația

 
APM Constanța: Un nou pas pentru construirea blocurilor de 12 etaje din zona Hotel Delta, Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii