Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu acordul Municipalității, Deko Rom Internațional SRL ridică două blocuri în Constanța

ro

09 Sep, 2024 17:00 197 Marime text
Deco rom- santier
  • Două locuințe P+1e/P+1e+M cu câte 9 unități pe fiecare corp vor fi construite în Constanța, pe parcela A1095/1A, lot 1+2+3 din Constanţa.
  • Investitorul este Deko Rom Internațional SRL.
  • Firma este deținută de Dragoș Valeriu Nistoroiu, care este asociat unic.
  • De administrarea firmei se ocupă Oana Nistoroiu.
  
Deko Rom International SRL ridică două imobile P+1E/P+1E+M cu câte 9 unități pe fiecare corp în municipiul Constanța.
 
Firma a solicitat și obținut, de la Primăria Constanța un act de urbanism. Mai exact, este vorba despre certificatul de urbanism nr. 2203 din 9 septembrie -  Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: Construire 2 corpuri locuințe P+1e/P+1e+M cu câte 9 unități pe fiecare corp, împrejmuire teren și organizare de șantier.


 
Cele două blocuri vor fi realizate pe parcela A1095/1A, lot 1+2+3 din Constanţa. Scopul lucrărilor constă în obţinerea autorizaţiei de construire. Certificatul de urbanism nr. 2203 din 9 septembrie este valabil 24 de luni.
 
 
Despre Deko Rom Internațional SRL
 
 
Înființată în anul 2001, firma are sediul social pe strada Interioara, Nr. 3, Constanța și se ocupă de comerțul cu ridicata al combustibililor solizi, lichizi și gazoși al produselor derivate.
 
Dragoș Valeriu Nistoroiu este asociat unic, iar Oana Nistoroiu – administrator. În anul 2023, Deko Rom International SRL a declarat o cifră de afaceri de 3.395.702 lei, 4 salariați ți o pierdere de 196.719 lei.
 
Potrivit termene.ro, Nistoroiu Dragos Valeriu mai este asociat în 3 D Concept SRL Constanța, asociat și administrator în Deko Rom Consulting SRL Constanța, Deko Rom Investment SRL Constanța, Deko Rom Group SRL, Top Finance Internațional Leasing SRL.
 
La rândul ei, Nistoroiu Oana mai este asociată în Deko Rom Consulting SRL Constanța, Deko Rom Investment SRL și Deko Rom Group SRL Constanța.
 
 
PRECIZĂRI:
  
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Modificări la investiția de pe strada A.D. Xenopol din Constanța, realizată de fiii unor cunoscuți oameni de afaceri români
 
Cu acordul Primăriei Constanța, Geomarco Construct SRL va realiza un drum de acces în zona străzii Prelungirea Bucovinei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii