Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 02 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Documentația urbanistică pentru construcția unui imobil pe strada Turda din municipiul Constanța, lansată în consultare publică. PUD-ul este inițiat de Vila Alex SRL (DOCUMENT)

ro

02 Oct, 2024 17:00 169 Marime text
  • Planul Urbanistic de Detaliu pentru construire locuință individuală, pe strada Turda Nr.10, investitor societatea VILA ALEX SRL a fost lansat în consultare publică pe pagina de web a Primăriei Constanța
  • Documentația elaborată de Arhitectonic SRL s-a aflat și în atenția Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului a municipiului Constanța din 19 septembrie a.c.
  • Publicul este invitat să transmită observaţii asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității până la 15.10.2024
  • Terenul intravilan studiat, în suprafață de 206,00mp, se afla pe strada Turda nr. 10, este înscris în cartea funciară a UAT Constanța cu numărul cadastral 236447 și are categoria de folosință "curți-construcții"
  • Conform Certificatului de urbanism nr. 1604/20.06.2024, terenul se află în zona de reglementare ZRL2a – caracterizată de locuințe individuale și colective mici cu maxim P+2 niveluri, situate în interiorul perimetrelor de protecție
  • Vila Alex SRL are sediul social în Costinești și se ocupă cu hoteluri și alte facilități de cazare similare
  • În 2023, cifra de afaceri a companiei a fost de 684,382 lei, cu un profit de 204,097 lei și 2 angajați
  • Unic asociat și administrator este Gabriela Laura Tănase care mai figurează și în Miralex Trade LTD SRL cu sediul în municipiul (n.r. are activitatea întreruptă temporar)
 
 
 
Planul Urbanistic de Detaliu pentru construire locuință individuală, pe strada Turda Nr.10, investitor societatea VILA ALEX SRL, cu sediul social în Costinești, unic asociat și administrator Laura Gabriela Tănase a fost lansat în consultare publică pe pagina de web a Primăriei Constanța.

Documentația elaborată de Arhitectonic SRL s-a aflat și în atenția Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului a municipiului Constanța din 19 septembrie a.c.

Publicul este invitat să transmită observaţii asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității până la 15.10.2024, vezi secțiunea „documente”.

Observatiile pot fi transmise prin e-mail la: primarie@primaria-constanta.ro sau prin poștă la adresa: Primăria municipiului Constanța: Bd. Tomis, nr. 51, et. 2, în atenția Compartimentului planificare urbană sau depuse la Registratura Primăriei Constanța, la Centrul de Informare Cetățeni, din incinta City ParkMall.

Obiectul prezentei documentatii a fost generat de necesitatea modificării retragerilor minime, privind amplasarea imobilului propus – locuință individual cu regim de înălțime S+P+2E), față de limitele laterale ale terenului în suprafață de 206mp, amplasat în Constanța, strada Turda nr.10.
Prezentul PUD, după aprobare va deveni instrument de reglementare urbanistică al Primăriei Municipiului Constanța, care va stabili condițiile de amplasare, dimensionare și conformare a obiectivului propus pe parcelă, în corelare cu funcțiunile și vecinătățile adiacente.

PUD- ul va detalia: modul specific de construire în raport cu funcționarea zonei și cu identitatea arhitecturală a acesteia, în baza unui studiu de specialitate; retragerile față de limitele laterale și posterioare ale parcelei; modul de ocupare al terenului; accesele auto si pietonale și conformarea arhitectural-volumetrică; conformarea spațiilor publice.

Terenul intravilan studiat, în suprafață de 206,00mp, se afla pe strada Turda nr. 10, este înscris în cartea funciară a UAT Constanța cu numărul cadastral 236447 și are categoria de folosință "curți-construcții".

Conform Certificatului de urbanism nr. 1604/20.06.2024, terenul se află în zona de reglementare ZRL2a – caracterizată de locuințe individuale și colective mici cu maxim P+2 niveluri, situate în interiorul perimetrelor de protecție. Parcela este supusă în prezent reglementărilor PUG aprobat prin HCL nr. 653/25.11.1999, a cărui valabilitatea fost prelungită prin HCL nr. 405/28.09.2023.
 
Despre Vila Alex SRL

Firma a fost înființată în 2008, are sediul social în Costinești și se ocupă cu hoteluri și alte facilități de cazare similare.

În 2023, cifra de afaceri a companiei a fost de 684,382 lei, cu un profit de 204,097 lei și 2 angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 60.42%, potrivit www.termene.ro.

Unic asociat și administrator este Gabriela Laura Tănase care mai figurează și în Miralex Trade LTD SRL cu sediul în municipiul (n.r. are activitatea întreruptă temporar).

Compania nu are contracte din achiziții publice directe sau licitații, potrivit aceleiași surse.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și:

Ședința Comisiei tehnice de urbanism și amenajarea teritoriului a municipiului Constanța. Detalii despre proiectele imobiliare și urbanistice aflate pe ordinea de zi!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii