Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două imobile de pe bulevardul Mamaia ar putea fi extinse pe verticală. Firma Camburi Enterprises SRL, obligată de Primăria Constanța să elaboreze un PUD

ro

14 May, 2024 17:00 995 Marime text
  • Camburi Enterprises SRL a solicitat de la Primăria Constanța un act de urbanism.
  • Firma intenționează să desființeze un imobil și, în același timp, să extindă pe verticală alte două imobile situate pe bulevardul Mamaia nr. 235 din Constanța.
  • Camburi Enterprises SRL este deținută de Tănase-Dumitru Camburi, care este asociat unic și administrator.
 
Camburi Enterprises SRL și-a exprimat intenția de desființa un imobil de pe bulevardul Mamaia nr. 235 și de a extinde pe verticală alte două imobile de la aceeași adresă. În acest sens a solicitat de la Primăria Constanța un act de urbanism.
 
Pe data de 13 mai, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1243, care constă în următoarele: Poate fi utilizat pentru: desființare imobil C3; Nu poate fi utilizat pentru extindere pe verticală și orizontală imobil C1 și C 2, realizare subsol imobil rezultat având aceeași funcțiune existentă cu încadrarea în  R.L.U., întrucât conform prevederilor PUG (privind aspect exterior) - pentru construcțiile amplasate la intersecții sau în capete vizibile din arterele de largă circulație, este necesară elaborarea și aprobarea unui Plan Urbanistic de Detaliu. Certificatul de urbanism este valabil 12 luni.

 
Despre Camburi Enterprises SRL

 
Înființată în anul 2021, firma are sediul social pe strada Trandafirului, Nr. 2 din Sarighiol de Deal, Județul Tulcea și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Tănase-Dumitru Camburi este asociat și administrator.
 
Potrivit termene.ro, Tănase-Dumitru Camburi mai este asociat și administrator în: GMD Agro Land SRL, Camburi Trading SRL, Camburi Tănase-Dumitru Persoană Fizică Autorizată, Reprezentant Asociat Persoană Juridică, Agrigrup Camburi Cooperativa Agricolă, BIO Grains SRL.
 
În anul 2022, firma cu o cifră de afaceri de zero lei și un singur salariat a raportat o pierdere de 20.058 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

 
Un spațiu de pe bulevardul Tomis din Constanța va fi modificat. Act de urbanism, emis de municipalitate pentru firma Paltinis SRL
 
Blocul Poppa, clădire emblematică din centrul municipiului Constanța, se vinde. Prețul redus la 2,5 milioane de euro
 
Primăria Constanța obligă firma Lawyers Club Pizza să ia măsuri. Este vizat restaurantul Rumen de pe strada Cașin
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii