Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 06 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fratele fostului şef al Direcţiei Administraţie Publică din Primăria Constanța, act de urbanism de la municipalitate. Este vizat blocul de pe strada Mihai Viteazu

ro

06 Oct, 2024 13:43 254 Marime text
Sursa foto - ZIUA de Constanta
  • Pe data de 4 octombrie, Municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr. 2425 pentru Bel Transport SRL.
  • Acţionari persoane fizice sunt: Racu Ianuş și Racu Alexandru-Nicolae.
  • Administratorii firmei care se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri este Racu Ianuş.
  • Pe terenul de pe strada Mihai Viteazu, deţinut în proprietate, compania intenţionează să ridice un imobil S+P+5 cu funcţiunea de locuinţe collective
  • Societatea a primit certificatul de urbanism de la Primăria Constanța
 
Bel-Transport SA, deţinută de Ianuş Racu, fratele fostului director din primăria condusă de Radu Mazăre, Constantin Racu, va ridica un imobil de cinci etaje în Constanța.
 
Pe terenul de pe strada Mihai Viteazu, deţinut în proprietate, compania intenţionează să ridice un imobil S+P+5 cu funcţiunea de locuinţe collective. Societatea a primit certificatul de urbanism de la Primăria Constanța.
 
Firma Bel Transport SRL a obținut, de la Primăria Constanța, un act de urbanism necesar obţinerii autorizaţiei de construire pentru un bloc pe strada Mihai Viteazu nr. 58 din Constanţa. Pe data de 4 octombrie, Municipalitatea a emis certificatul de urbanism nr. 2425. Actul este valabil 12 luni. 

Bel Transport
 
 
Despre Bel Transport SRL
 
 
Înfiinţată în anul 1994, firma are sediul social în municipiul Constanţa, Portul Constanţa. Acţionari persoane fizice sunt: Racu Ianuş și Racu Alexandru-Nicolae.
 
Administratorii firmei care se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri este Racu Ianuş.  Alexandru Nicolae Racu a mai fost asociat la Deal Century SRL, radiată în prezent, cât și administrator la Global Terminal Logistic SRL, tot radiată.

Ianuș Racu a mai fost asociat la Deal Century SRL, la Tracon SRL, fiind radiate amândouă. El este asociat și în Transconstruct SRL, firmă în funcțiune.
 
În anul 2023, Bel Transport SRL a declarat o cifră de afaceri de 517.585 lei, 3 salariați, un profit de 112.824 lei și datorii de 139.651 lei.
 
Vă reamintim, în martie a.c., Curtea de Apel Constanța a admis recursul declarat de Bel Transport SRL în dosarul cu numărul unic 708/118/2022, aflat pe rolul secției de contencios administrativ si fiscal având ca obiect - anulare act administrativ Certificat de urbanism nr. 3438/9.11.2021.
 
Părți în dosar au fost SC Bel Transport SRL a avut calitatea de recurent reclamant iar primarul municipiului Constanța de intimat pârât. Mai exact, certificatul de urbanism 3438 din 9 noiembrie 2021, pentru Bel Transport SRL nu putea fi utilizat în scopul declarat pentru „Construire imobil P+4E-5E Retras locuințe colective întrucât nu se încadra în reglementările PUG aprobat referitor la utilizări admise și regim de înălțime".
 
Firma dorea să ridice blocul pe strada Mihai Viteazu nr. 58 La termenul din 14.03.2024, magistrații au admis recursul societății Bel Transport SRL.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii