Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 19 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de două etaje, edificat pe strada Ioan Borcea, de ZF Rentap SRL. Primăria Constanța a emis autorizația de construire

ro

19 Aug, 2024 17:00 159 Marime text
Rentap - strada Ion Borcea. Sursa foto: google.maps
  • Primăria Constanța a emis, pe data de 12 august, un act de urbanism pentru ZF Rentap SRL.
  • Este vorba despre autorizația de construire nr. 745 - Construire imobil P+2E locuințe colective, amenajare incintă și organizare de șantier.
  • Actul este valabil 24 de luni. Asociații firmei ZF Rentap SRL sunt Constantin Frangu și Iancu Stavrositu, fiecare cu câte 50% din capitalul social.
 
Firma ZF Rentap SRL va ridica un imobil de două etaje pe strada Ioan Borcea nr. 36 din Constanţa. În acest sens, firma a solicitat și obținut, de la Primăria Constanța, pe data de 12 august un act de urbanism. Este vorba despre autorizația de construire nr. 745 - Construire imobil P+2E locuințe colective, amenajare incintă și organizare de șantier. Actul este valabil 24 de luni.

ZF Rentap SRL - act de urbanism.JPG
 
Despre ZF Rentap SRL
 
Înființată în anul 2017, firma are seduiul social pe strada Ioan N. Roman, Nr. 8 din Constanța și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Asociații firmei sunt Constantin Frangu și Iancu Stavrositu, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei.
 
În anul 2022, ZF Rentap SRL a avut o cifră de afaceri de zero lei, un singur salariat și o pierdere de 343.660 lei.
 
Potrivit termene.ro, Stavrositu Iancu mai este asociat în Profilo Construct Serv SRL (radiată) și administrator în Stavros Grup SRL.
 
Despre Stavros Grup SRL
 
Înființată în anul 2002, Stavros Grup SRL are sediul social pe strada Vâlcelelor, Nr. 8, Bloc Dep.en-Gross din  Medgidia, Județul Constanța și se ocupă de comerțul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun.
 
Stavrositu Silvia este asociat unic, iar Stavrositu Iancu – administrator. În 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 46.635.534 lei, 23 de salariați și un profit de 3.005.687 lei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro. 
 
Citește și:
 
Primăria Constanța, aviz favorabil: Un spațiu comercial, amenajat și modificat de Domadami SRL, firmă deținută de fostul ministru al Turismului, Mircea Dobre

 
Fundația Centrul Cultural Islamic „Islamul Azi“ amenajează o terasă pe bulevardul I. C. Brătianu din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii