Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de locuințe, ridicat de Real Quality Construct SRL, pe strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța

ro

10 Jul, 2024 11:17 637 Marime text

  • Real Quality Construct SRL a solicitat și obținut, de la Primăria Constanța, pe data de 8 iulie, un act de urbanism necesar ridicării unui imobil pe strada Ștefniță Vodă din municipiul Constanța.
  • Investiția va fi realizată pe strada Ștefaniță Vodă, nr. Aleea Murelor din municipiul Constanţa.
  • Sorin Stancu este asociat unic al firmei. De administarea societății se ocupă: Florentina Stancu și Sorin Stancu.
 
Real Quality Construct SRL va ridica pe strada Ștefniță Vodă din municipiul Constanța un imobil – locuințe colective. Firma a solicitat și obținut, de la Primăria Constanța, pe data de 8 iulie, un act de urbanism necesar acestei investiții.
 
Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1801, care constă în: „Imobil locuinte colective, servicii și birouri, elaborare PUD, construire imobil, împrejmuire teren și organizare de șantier“. Investiția va fi realizată pe strada Ștefaniță Vodă, nr. Aleea Murelor, bl. LOT6/1 LOT 6/2, din municipiul Constanţa.
 
 
Despre Real Quality Construct SRL
 

Înfințată în anul 2007, Real Quality Construct SRL are sediul pe strada Eduard Caudella, Nr. 17, Bloc Demisol Spatiu Tehnic Nr. 1, Et. Demisol, Constanța și execută lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Sorin Stancu este asociat unic al firmei. De administarea societății se ocupă: Florentina Stancu și Sorin Stancu.
 
Firma a obținut, prin negociere directă, 11 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: CSEI Maria Montessori, R.A. Romatsa - Administrația Română  a Serviciilor de Trafic Aerian, Ministerul Apararii - Unitatea Militară 02154 Constanța și altele.
 
În anul 2023, firma cu 18 salariați a raportat o cifră de afaceri de 3.714.026 lei și un profit de 110.133 lei.
 
 
RECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
Undă verde de la Municipalitate: Două stații de distribuție carburanți din municipiul Constanța, modificate de OMV Petrom Marketing SRL


Proiectul depus la APM Constanța Trei pășuni, introduse în intravilanul orașului Cernavodă. Rasova Wine SRL intenționează să ridice un complex turistic (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii