Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lazio Art Decor SRL va ridica o vilă turistică în Eforie Sud. Iată răspunsul APM Constanța

ro

11 Jun, 2024 17:00 869 Marime text
  • Proiectul „Construire vilă turistică P+1e, dotări agrement, amenajare teren și împrejmuire teren“ a fost depus la APM Constanța de Lazio Art Decor SRL.
  • Viitorul bloc la fi amplasat în orațul Eforie Sud, strada Atlas, nr. 26.
 
Lazio Art Decor SRL va investi în localitatea Eforie Sud, unde va construi o vilă turistcă P+1 etaj. Din acest motiv a solicitat de la APM Constanța evaluarea impactului asupra mediului.
 
Ulterior, Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanta a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Construire vilă turistică P+1e, dotări agrement, amenajare teren și împrejmuire teren“, propus a fi amplasat în orașul Eforie Sud, strada Atlas, nr. 26.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța de pe strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00.
   
Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 15.06.2024.

 
Despre Lazio Art Decor SRL

 
Înființată în anul 2019, firma are sediul sociaal pe strada Țepeș Vodă, Nr. 25, Bloc C1 din Constanța și se ocupă de comerțul cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare. Crețu Cristian este asociat unic al firmei și adminstrator. Potrivit termene.ro, Crețu Cristian mai este asociat în Eco Bio Energy SRL,  Farma Tour SRL și Vital One SRL.
 
De-a lungul anilor, firma a obținu, prin negociere directă, 44 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Școala Gimnazială  „Ion Creanga Albești“, Orașul Hârșova,   Serviciul Comunitar de Utilități Publice Albești, Gradinita cu Program Prelungit Nr.6, Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian',
Spitalul Clinic de Recuperare Medicina Fizica și Balneologie Eforie Nord și altele.
 
În anul 2023, firma cu un singur salariat a declarat o cifră de 352.023 lei și un profit de 39.889 lei.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea,  pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
 
Forum Quatro SRL și Efo Intertrans SRL construiesc în Eforie Nord. Investitorii vor ridca un bloc de trei etaje
 
Un nou act de urbanism, emis de Primăria Constanța pentru Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații
 
Proiectul, depus la agenția de mediu: Abras SRL, firmă deținută de un iordanian, construiește un bloc de patru etaje pe strada Napoli din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii