Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marco Chim SRL nu poate construi un bloc de trei etaje pe strada Arhiepiscopiei. Explicația Primăriei Constanța

ro

22 Oct, 2024 12:27 591 Marime text
  • Firma Marco Chim SRL vrea să desființeze două construcții situate pe strada Arhiepiscopiei nr. 17 din Constanţa.
  • În locul lor, urmează să fie construit un imobil de trei etaje.
  • Municipalitatea a emis, în acest sens, pentru Marco Chim SRL un act de urbanism.
  • Marco Chim SRL este controlată de asociatunl unic Marius Stamate.
  • De administrarea societății se ocupă Laurențiu Ion Măgura și Marius Stamate.

Primăria Constanța a emis, pe data de 22.10.2024, un act de urbanism pentru firma Marco Chim SRL. Este vorba desptre certificatul de urbanism nr. 2503, care constă în „Desființare construcții existente pe amplasament corp C1-locuință parter (s=94mp) și c2-magazie (s=10mp).

Certificatul NU poate fi utilizat pentru: Construire imobil P+3e locuințe colective cu spații comerciale la parter, împrejmuire teren și organizare de șantier, Întrucât conform Regulamentului Local de Urbanism aferent PUZ aprobat prin HCL nr.416/21.11.2003 ”Construcția noilor clădiri va fi autorizată numai în urma întocmirii unui Plan Urbanistic de Detaliu, aprobat conform legislației privind zonele istorice protejate”.




Investiția ar urma să fir realizată pe strada Arhiepiscopiei (FOST Muzeelor) nr. 17, localitate Constanţa. Certificatul de urbanism nr. 2503 este valabil 12 luni.

Despre Marco Chim SRL

Cu sediul pe strada Baba Novac, nr. 106 din municipiul Constanța, Marco Chim SRL a fost fondată în 1992 și desfășoară activități de comerț cu ridicata al materialului lemnos și al materialelor de construcții și echipamentelor sanitare. Marius Stamate este asociat unic al firmei. De administrarea societății se ocupă Laurențiu Ion Măgura și Marius Stamate.

Potrivit termene.ro, Stamate Marius mai este asociat și administrator în: Vincomaris 98 SRL,  Micos Intermed SRL, Green Heat SRL, Pegas Tour SRL, Melbo Com SRL, Marco Management SRL și  SEA& Sun Business SRL.

În 2022, Marco Chim SRL cu 26 de angajați a avut un profit pde este 7,03 milioane de lei și o cifră de afaceri de peste  21,82 de milioane de lei.

De asemenea, în anul 2023, firma cu 13 salariați a raportat o cifră de afaceri de 25.959.438 lei și un profit de 9.547.274 lei.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

 
Cum va arăta hotelul de 9 etaje al lui Marius Stamate de la Marco Chim, ce va fi construit vizavi de Satul de Vacanță din Constanța? (DOCUMENT)

Bloc situat pe strada Arhiepiscopiei, reabilitat şi supraetajat. Marco Chim SRL are acordul municipalităţii 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii