Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 03 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul Mohamed Zaher nu poate extinde hotelul Caraiman din Mamaia. Răspunsul transmis de Primăria Constanța

ro

03 Oct, 2024 15:25 204 Marime text
Hotelul Caraiman
  • Primăria Constanța a emis un act de urbanism pentru M'Arca Grand Investment SRL.
  • Potivit actului, firma deținută de Zaher Mohamed și Pleșcan Iulian Marian nu poate extindere etajul 3 construcție existentă C1 – Hotel Caraiman.
  • Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: modificări de fațadă și compartimentări interioare corp C1 și corp C2; amenajare teren și relocare piscină.


Firma M'Arca Grand Investment SRL intenționează să extindă hotelul Caraiman din Mamaia. În acest sens, o solicitat de la Primăria Constanța un act de urbanism. 

Pe data de 03.10.2024, Municipalitatea a emis certificatul de urbanims nr. 2411 - Prezentul certificat de urbanism NU poate fi utilizat în scopul declarat pentru extindere etaj 3 construcție existentă C1 – Hotel Caraiman, întrucât regimul maxim de înălțime P+3 E, iar imobilul nu este evidențiat cu propunere privind amplasarea/extinderea /supraetajarea pe planșa de reglementări aferentă H.C.L. nr. 121/2013 Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru: modificări de fațadă și compartimentări interioare corp C1 și corp C2; amenajare teren și relocare piscină. Scopul lucrărilor - obţinerea autorizaţiei de construire. Actul este valabil 24 luni.
M'ARCA GRAND INVESTMENT

Hotelul Caraiman, imobil P+3, are 104 camere, un teren în suprafață de 5.800 mp, este împrejmuit, iar accesul se realizează direct din Bd. Mamaia. Unitatea de cazare are o suprafață de 2.200 mp.

Hotelul este situat în nordul stațiunii, pe malul lacului Siutghiol, la 100 metri de plajă. Proprietatea prezintă toate racordurile la utilități, contorizare pe gaze, electricitate și canalizare.


Despre M'Arca Grand Investment SRL 


Înființată în 2021, firma are sediul în Mamaia, hotelul  Caraiman și ocupă de cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii.
Firma este deținută de Zaher Mohamed, cu 90% din capitalul social, și Pleșcan Iulian Marian, cu 10% din capitalul social. Administratorul firmei este Zaher Mohamed.

Potrivit termene.ro, Pleșcan Iulian Marian mai este asociat în General Business SRL, Ares Medical Equipment SRL, Medical Advisor Care SRL, Med Capsule Software SRL, Velicu Consulting SRL, Ares Medical Investments SRL.

La rândul său, Zaher Mohamed mai este asociat în Eva Farm SRL, Diagnost SRL, Arena Travel SRL, Isis Medical Center SRL, Armonia Med SRL,  Al Mazaj Lounge SRL și Terra Med SRL.

În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 4.567.528 lei, un singur salariat, un profit de 22.103 lei și datorii de 18.002.919 lei.

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru redactarea aacestui articol au fost folosite informații de pe termene.ro.

Citește și:


Hotelul Caraiman din Mamaia, executat silit. Cu cât este scos la vânzare imobilul 

Maternitatea privată Armonia se extinde și crește pe verticală. Primăria Constanța a eliberat autorizația de construire
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii