Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 02 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea a emis autorizația de construire Grădinița cu program prelungit nr. 45 din Constanța, reabilitată energetic cu bani din PNRR (DOCUMENT)

ro

02 Jul, 2024 11:58 218 Marime text
  • Primăria Constanța a finalizat anul trecut lucrările la 7 unități de învățământ, iar în prezent alte proiecte sunt în diverse stadii de execuție pentru a asigura un mediu educațional adecvat și modern.
  • Pe data de 2 iulie, a fost emis un act de urbanism necesar reabilitării energetice a Grădiniței cu program prelungit nr. 45.
 
Primăria Constanța a emis au act de urbanism necesar reabilitării Grădiniței nr. 45. Este vorba despre autorizația de construire nr. 603 din 2 iunie, care constă în: „Creșterea eficienței energetice a imobilului Grădinița cu program prelungit nr. 45, inclusiv organizare de șantier“. Actul este valabil 12 luni.
 
Reamintim că Primăria Constanța a finalizat anul trecut lucrările la 7 unități de învățământ, iar în prezent alte proiecte sunt în diverse stadii de execuție pentru a asigura un mediu educațional adecvat și modern.
 
Iată unitățile școlare care vor fi reabilitate prin PNRR - Valul Renovării: Liceul George Călinescu, Școala Gimnazială Mihail Coiciu, Școala nr. 22 I.C. Brătianu, Școala nr. 36 Comandor Dimitrie Știubei, Școala Gimnazială nr. 6, Școala Gimnazială nr. 33 Anghel Saligny, Liceul Teoretic Lucian Blaga, Liceul Teoretic Dimitrie Leonida - corp liceu, Liceul Tehnologic Tomis - corp cantină, corp ateliere, corp liceu, Grădinița cu Program Prelungit nr. 53, Grădinița cu Program Prelungit nr. 45, Colegiul Național Mihai Eminescu, Școala Gimnazială nr. 23, Grădinița cu Program Prelungit Lumea Poveștilor, Școala Gimnazială nr. 7 Remus Opreanu, Școala Gimnazială nr. 24 Ion Jalea, Școala Gimnazială nr. 37, Școala Gimnazială nr. 14, Grădinița nr. 99 Palazu Mare, Grădinița cu Program Prelungit Steluțele Mării, Grădinița cu Program Prelungit Căsuța cu Turtă Dulce, Colegiul Național Pedagogic Constantin Brătescu.
 
 Pentru reabilitarea Grădiniței nr. 45 din Constanța a fost alocată suma de 1,8 milioane de lei.

 
Energie Urbană Rsgroup SRL va verfica execuția tehnică de calitate a lucărilor
 
 
O firmă din Constanța se va ocupa de verificarea tehnică pentru reabilitarea termică a grădiniței 45. Este vorba de Energie Urbană Rsgroup SRL. Municipalitatea a încheiat în anul 2023 cu Energie Urbană Rsgroup SRL contractul pentru serviciul de verificare tehnică de calitate pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Grădinița cu program prelungit nr. 45“. Valoarea achiziției este tot de 34.900 de lei fără TVA, adică 41.531 de lei cu TVA (8.405 euro).
 
 
Detalii despre firma câștigătoare -  Energie Urbană RSGroup SRL
 
 
Potrivit termene.ro, Energie Urbană RSGroup SRL a fost înființată în 2001, are sediul social în Constanța, pe strada Tudor Vladimirescu și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Asociat unic și administrator figurează Ramona Iuliana Savu, fostă soție a fostului fotbalist de la Farul și Steaua, Adrian Pitu, cei doi fiind cununați de Constantin Boșcodeală, fost primar al Buzăului, și soția sa, Felicia Elena.
 
În 2023, Energie Urbană RSGroup SRL a declarat un angajat, un profit peste 360.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 570.000 de lei.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, Energie Urbană RSGroup SRL a obținut, prin negociere directă 26 de contracte de la autorități pubice locale. Printre acestea se numără: Municipiul Constanța, Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerarilor Urbane din România, Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România ROREG, Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.
 
 Anul trecut, Energie Urbană RSGroup SRL a semnat cu Primăria Constanța contractul vizând verificările tehnice pentru reabilitarea Casei Căsătoriilor din oraș.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:

Ministerul Dezvoltării.Grădinița cu program prelungit nr.45“ Constanța și Liceul Tehnologic „Tomis” Constanța, reabilitate prin PNRR (DOCUMENT)


Licitații Constanța: Primăria cumpără lucrări reabilitare energetică pentru imobilul Grădiniței cu program prelungit nr.53. Banii vin din PNRR!
 
Cumpărări directe: Energie Urbană RSGroup SRL, un nou contract obținut de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii