Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Ciote poate să desființeze restaurantul din Eforie Sud. În locul său va răsări un imobil de două etaje

ro

20 Sep, 2024 11:54 604 Marime text
Eforie Sud, strada Tepeș VodaNicolae Ciote va desființa un restaurant din Eforie Sud, iar în locul lui să ridice un bloc de două etaje. În acest sens, investitourl a solicitat de la APM Constanța acord de mediu. Recent, instituția de mediu și-a dat acordul

Agentia pentru Protectia Mediului  Constanta anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Desființare corp C1 (restaurant parter) și construire imobil P+2e cu funcțiune mixtă – locuință și structură de primire turistică, terasă acoperită, anexă, piscină, amenajare și împrejmuire teren”. Investiția va fi realizată în Eforie Sud, strada Vlad Țepeș nr. 9.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanâa, strada Unirii, nr. 23, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
       
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. De asemeena, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infirmații de pe termene.ro
 

Citește și:

Un restaurant din Eforie Sud va fi demolat. În locul lui va ridicat un bloc de două etaje
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii