Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 01 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ lansat în consultare publică Se urmărește edificarea unui imobil cu destinația depozitare și comerț en-gros cu flori în sudul municipiului Constanța (DOCUMENTE)

ro

01 Aug, 2024 17:00 180 Marime text
  • Zona studiată însumează o suprafaţă de 10.614 mp și este delimitată de strada Caraiman, strada Albastră și strada Antim Ivireanu și limite cadastrale
  • Planul Urbanistic Zonal are ca obiect zonificarea, diversificarea funcționeală și regim de înălțime aferente reglementărilor din P.U.G. aprobat prin HCL nr. 653/1999 și prelungit cu HCL nr.429/2018
  • Planul Urbanistic Zonal este inițiat de Angelica Dragu și elaborat de ED COM'96 SRL
  • Ședința de dezbatere publică va fi organizată la sediul municipalității, Sala Remus Opreanu între orele 9.00- 10.00 pe 23 august 2024
  • Comunicarea rezultatelor consultării publice va fi făcută în perioada 26.08.2024 – 04.09.2024
 
 

 
Primăria Constanța a lansat în consultare publică anunț de elaborare Plan Urbanistic Zonal, inițiat de Angelica Dragu și elaborat de ED COM'96 SRL pentru terenul situat în municipiul Constanța, Aleea Antim Ivireanu, nr.7, Lot 2 Județul Constanţa, nr. cadastral 253436.

Zona studiată însumează o suprafaţă de 10.614 mp și este delimitată de strada Caraiman, strada Albastră și strada Antim Ivireanu și limite cadastrale, vezi „documente”.

Planul Urbanistic Zonal are ca obiect zonificarea, diversificarea funcționeală și regim de înălțime aferente reglementărilor din P.U.G. aprobat prin HCL nr. 653/1999 și prelungit cu HCL nr.429/2018.

Iniţiatorul Dragu Angelica, nu solicită intrarea în legalitate pentru terenul aferent situate în limita zonei studiate.

Locația în care urmează să se realizeze investiția, în suprafață totală de 700 mp din acte se află în intravilanul Municipiului Constanța. Terenul are accesul auto și pietonal din Aleea Mitropolit Antim Ivireanu pe latura nordică și are deschidere și la str. Caraiman pe latura sudică.

Scopul prezentei documentații constă în reglementarea zonei studiate în cadrul PUZ în vederea construirii unui imobil cu destinația depozitare și comerț en-gros flori.

Prin Planul Urbanistic Zonal se vor stabili reglementari noi cu privire la: regimul de construire, functiunea amplasamentului, înălțimea maxima admisă, coeficientul de utilizare a terenului (C.U.T.), procentul de ocupare a terenului (P.O.T.), retragerea clădirilor față de aliniament și distanțele față de limitele laterale si posterioare ale parcelei.
 
Potrivit documenteției, procentul de ocupare a terenului să fie de maximum 85%, coeficientul de ocupare a terenului de 3, iar înălțimea maximă, de 16 metri la cornișă sau atic, cu maximum cinci niveluri supraterane sau regim de înălțime P+4E.

Publicul este invitat să transmit observații asupra documentelor disponibile pe site-ul municipalității prin e-mail: primarie@primaria-constanta.ro sau prin poștă la adresa: Primăria Constanța, Bulevardul Tomis nr.51, et 2, camere 212, în atenția Compartiment Planificare Urbană până pe 25.08.2024.

Ședința de dezbatere publică va fi organizată la sediul municipalității, Sala Remus Opreanu între orele 9.00- 10.00 pe 23 august 2024.
Comunicarea rezultatelor consultării publice va fi făcută în perioada 26.08.2024 – 04.09.2024.

Proiecte s-a aflat și în atenția APM Constanța, vezi Memoriu de prezentare  în secțiunea „documente"  dar și a Comisiei Tehnice de Urbanism a municipiului Constanța – etapa demarare consultare publică.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

PUZ-ul, depus la APM Constanța Cambela Prod SRL, un pas înainte pentru realizarea ansamblului rezidențial cu blocuri de 24 de etaje, în fosta bază RATC Constanța (GALERIE FOTO+DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii