Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspuns negativ de la Primăria Constanța Eagle Protection Services SRL nu poate supraetaja cu două niveluri sediul de pe strada Poporului

ro

07 Jun, 2024 17:00 616 Marime text
  • Eagle Protection Services SRL a solicitat de la Primăria Constanța un act de urbanism necesar supraetajării sediului de pe strada Poporului.
  • Răspnsul municipalității a fost însă negativ.
  • Firma este deținută de Orezeanu Teodora-Daniela și Orezeanu Ion.
 
Eagle Protection Services SRL intenționează să modifice sediul de pe strada Poporului din Constanța, care urmează să fie  desființat parțial apoi supraetajat cu două niveluri.
 
Societatea a solicitat un act de urbanism necesar executării lucrărilor de desființare parțială și extindere, supraetajare cu două niveluri și amenajări interioare.
 
Pe data de 5 iunie, Municiplitatea a emis certificatul de urbanism nr. 1461 - Nu poate fi utilizat pentru modernizare sediu firma existent prin modificare volumetrică imobil (desființare parțială și extindere), supraetajare cu două niveluri și amenajări interioare, cu menținerea funcțiunii existente, modificare împrejmuiri stradale, întrucât alte functiuni decât cele de locuință nu pot depăși 25% din ADC (Autorizația de Desființare Clădire).

Actul este valabil 12 luni. Imobilul care urma să fie modificat este situat pe strada Poporului nr. 197+199 lot 2 din Constanţa.
 
 
Despre Eagle Protection Services SRL
 
 
Înființată în anul 2010, firma are sediul social pe strada Poporului, nr. 197 din Constanța și desfășoară activități de protecție și gardă. Firma este deținută de Orezeanu Teodora-Daniela, cu 70%  din capitalul social, și Orezeanu Ion, cu 30% din capitalul social. Administratorul societății este Orezeanu Teodora-Daniela.
 
Potrivit termene.ro, Orezeanu Ion mai este asociat în Aldor Impex SRL, Bipon SA,  Lex Pretory SRL, Sibioară Comcereal Cooperativă Agricolă și Cartex SRL. La rânsul său, Orezeanu Teodora-Daniela mai este asociat unic și administrator în Nova Lex Guard SRL.
 
Societatea Eagle Protection Services SRL a obținut, prin negociere directă, 22 de contrcate, de la autprități publice locale. Printre acestea se numără. Liceul Tehnologic „Nicolae Istratoiu“ Deleni,  Comuna Fântânele, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială și altele.
 
În anul 2023, firma cu 39 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 2.000.239 lei și un profit de 31.262 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

De la cultivarea cerealelor, la imobiliare: O firmă din Baia, județul Tulcea, vrea să ridice un aparthotel de șase etaje în stațiunea Mamaia


Comuna Fântânele a atribuit serviciul de pază pentru imobilele domeniului public al comunei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii