Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reciclare Ecologică Durabilă SRL investește într-o centrală electrică fotovoltaică în Medgidia, județul Constanța

ro

29 Jul, 2024 12:57 243 Marime text
Reciclare Ecologica Durabila - centrala electrica
  • Proiectul „Construire centrală electrică fotovoltaică, branșamente utilitati si organizare executare lucrari“ va fir realizat de Reciclare Ecologică Durabilă SRL în extravilanul municipiului Medgidia, nr. cad. 109849, 108985, 110091, 110076.
  • Firma este deținută de Georgescu Mihaela-Ruxandra, cu 55% din capitalul social, Diaconu Cristina-Gabriela, cu 25 % din capitalul social, și Diaconu Florin, cu 20% din capitalul social.
  • Diaconu Cristina-Gabriela este administartorul firmei. 
Reciclare Ecologică Durabilă SRL va contrui o centrală electrică fotovoltaică în extravilanul municipiului Medgidia. Firma a solicitat de la APM Constanța actualizarea  deciziei etapei de încadrare.
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra actualizării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul: „Construire centrală electrică fotovoltaică, branșamente utilități și organizare executare lucrări, propus a fi amplasat în extravilan municipiul Medgidia, nr. cad. 109849, 108985, 110091, 110076“.
 
Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul  Constanța, strada Unirii, nr.23, județul Constanța,  în zilele de luni - vineri, între orele 9.00-16.00.
 
 
Despre Reciclare Ecologică Durabilă SRL

 
Firma a fost înființată în 2023, are sediul social pe strada  Pescarilor, Nr. 35D din Constanța și se ocupă de producția de energie electrică.
 
Firma este deținută de Georgescu Mihaela-Ruxandra, cu 55% din capitalul social, Diaconu Cristina-Gabriela, cu 25 % din capitalul social, și Diaconu Florin, cu 20% din capitalul social. Diaconu Cristina-Gabriela este administartorul firmei. În 2023, firma a avut o cifră de afaceri de 12.000 lei, un profit de 1.765 lei și zero salariați.
 
Potrivit termene.ro, Diaconu Florin este asociat în Best Ardap SRL din Iași, Intelligent Park Energy SRL, asociat și administrator  în  Dax Solar One SRL Constanța și administrator în Umut-Dios Medical SRL.
 
Georgescu Mihaela-Ruxandra este asociat și administrator în Bucovina Fitness & Aerobic SRL Suceava, asociat și administrator în Pro Inteligența SRL București, Seaberry 2018 SRL București, Damiana Sib SRL București, Q-Solar Panels SRL  București, Green Holding Petana SRL București, Dax Rsl Energy SRL București, Dax Rsl Power SRL București, Sorux Management Solution SRL Bucuresti, Intelligent Park Energy SRL București, Evoli Energy SRLBucurești, Solar Greenland System SRL București, Evoli Green Solar SRL București, RSL Energy Field SRL București, Voltaic Area Energy SRL București.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 
 
„Casa Grigorescu” din zona Peninsulară va fi reabilitată. Afaceristul Florian Itoafă, răspuns favorabil de la APM Constanța

Intelligent Park Energy SRL din București investește la Medgidia, județul Constanța. Iată ce va constui
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii