Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restaurantul Albatros din Mamaia va fi demolat. Crescendo LCL SRL va ridica pe teren un hotel

ro

20 Sep, 2024 16:23 827 Marime text
Restaurant Albatros din Mamia
  • Pe data de 20.09.2024, Primăria Constanța a emis, pentru Crescendo LCL SRL, un act de urbanims.
  • Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru desființare imobile existente și construire imobil cu funcțiunea de structură de primire turistică și alimentație publică, conform P.U.D. aprobat cu H.C.L. nr. 299/31.05.2022.  
  • Asociații firmei sunt: Cernat Doina Luminița, Cernat Lucian și Mușu Elena.
 
Crescendo LCL SRL va constri o unitate de primire turistică și alimentație publică în stațiunea Mamaia, restaurant Albatros. Pe data de 20.09.2024, Primăria Constanța a emis, pentru investitor, un act de urbanism.
 
Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 2308, care constă în: Prezentul certificat de urbanism poate fi utilizat în scopul declarat pentru desființare imobile existente și construire imobil cu funcțiunea de structură de primire turistică și alimentație publică, conform P.U.D. aprobat cu H.C.L. nr. 299/31.05.2022. Certifcatul de urbanism nr. 2308 este valabil 24 de luni.

CRESCENDO LCL
 
Terenul este înscris în cartea funciară a UAT Constanța cu numărul cadastral 226904, aflat în intravilan. Folosirea actuală a terenului este curți, construcții.
 
Pe teren sunt 4 corpuri de clădire - construcții administrative și social-culturale și constructii anexe. Suprafața terenului este de 2587 mp. Conform certificatului de urbanism 4503 din 03.12.2019, în care sunt menționate reglementările în vigoare pentru terenul în cauza, referitor la regimul tehnic al terenului, destinația stabilită prin planurile de urbanism este de corespunzătoare Zonei A, UTR 1 — structuri de primire turistică cu funcțiuni de alimentație publică.

În prezent, terenul este construit și amenajat, având patru corpuri de clălire cu suprafață totală de 908 mp la sol, precum și diverse platforme carosabile și pietonale, trotuare și terase amenajate, acoperite și descoperite, dintre care cele acoperite însumează o suprafață de 267 mp.

Spațiile verzi prezente sunt în suprafață de 168 mp. Parcelarul în care se încadreaza terenul este alcăuit din parcele de forme diferite, neregulate, precum și mărimi diferite.

Vecinatățile limitrofe sunt:

- la nord si nord-vest proprietăți private, cu numerele cadastrale 233030 și 230591;
- la est — proprietate privată;
- la sud — proprietate privată - la vest;
- proprietăți private, alee carosabilă.

 Zona se află în centrul stațiunii Mamaia, între Cazino și Castelul Regal. Clădirile de pe teren fac parte din fostul ansamblu de hotel șsi restaurant „Albatfos", legate cu un portic, cu terasa restaurantului deschisă spre promenadă și spre plajă.

În vecinătate se afla, spre sud, o serie de localuri de alimentație publică și spații comercile, iar spre nord, un mic cartier de vile private, una din ele constituind sediul Poliției Stațiunii. Vilele nu se constituie într-un ansamblu unitar ca stil, amplasare pe teren, regim de înățime, materiale de finisaj și culori, dar sunt îngrijite și înconjurate de vegetație. Asemenea, nici restaurantele cu terase și magazinele dinspre sud au arhitectură parțial rustică și parțial modernă, cu caracter cărui a îi lipsește unitatea.

 
Despre Crescendo LCL SRL (1994)
 
 
Firma a fost înființată în anul 1994, se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare și are sediul pe strada Dobrogeanu Gherea, Nr. 24, Constanța.
 
Asociații firmei sunt: Cernat Doina Luminița, cu 50% din capitalul social, Cernat Lucian și Mușu Elena, fiecare cu câte 25% din capitalul social. Administratorii societății sunt Cernat Doina Luminița și Cernat Lucian.
 
În anul 2023, societatea a declarat o cifră de afaceri de 792.710 lei, 6 salariați, un profit de 378 lei și datorii de 13.311 lei.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Crescendo LCL SRL se divide. Verton SRL, societate nou înființată, va prelua două active din stațiunea Mamaia. Iată cum arată capitalul social

Ce a decis Primăria Constanţa cu privire la soarta restaurantului Albatros din Mamaia (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii