Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:26 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schitul Sfântul Ioan Gură de Aur din satul Casian, comuna Grădina, proiect depus la APM Constanța

ro

23 Aug, 2024 09:39 238 Marime text
Schitul din Gradina, judetul Constanta
  • Proiectul „Alimentare cu apă din puț forat de adâncime și racord la canalizare cu evacuare într-un bazin vidanjabil etanș la obiectivul biserică ortodoxă și corp trapeză, chilii, clopotniță S+P+1e+M la Schitul Sfântul Ioan Gură de Aur “ a fost depus la APM Constanța.
 
Schitul Sfântul Ioan Gură de Aur a depus la APM Constanța proiectul care vizează alimentare cu apă a bisericii, trapezei, chililor și a a clopotniței, amplasate în satul Casian, comuna Grădina
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Alimentare cu apă din puț forat de adâncime și racord la canalizare cu evacuare într-un bazin vidanjabil etanș la obiectivul biserică ortodoxă și corp trapeză, chilii, clopotniță S+P+1e+M“, amplasat în satul Casian, comuna Grădina.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, strada Unirii, nr. 23 şi la sediul titularului Schitul Sfântul Ioan Gură de Aur. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Constanța. Hramul Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din comuna Cumpăna - 15 august 2024 (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii