Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pot depune observații la APM Constanța Danadi SRL, controlată de Mădălin Ticu, supaetajează hotelul Spelendid din Mamaia

ro

23 Aug, 2024 17:00 168 Marime text
Hotel Spelendid, Sursa foto - google.masp
  • Proiectul ”Lucrări de reabilitare imobil existent prin amenajări interioare, modificare fațade, amplasare firmă luminoasă, extindere și etajare corp C1” a fost depus la APM Constanța de Danadi SRL.
  • Imobilul este amplasat în județul Constanța, bd. Mamaia, nr.477.
 
Danadi SRL, controlată de Mădălin Mihai Ticu, fost membru al Partidului România Mare, va reabilita hotelul Splendid din Mamaia. Firma a solicitat de la APM Constanța acord de mediu pentru proiectul de reabilitare a imobilul de pe bd. Mamaia, nr. 477 din Constanța.
 
Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: ”Lucrări de reabilitare imobil existent prin amenajări interioare, modificare fațade, amplasare firmă luminoasă, extindere și etajare corp C1”, propus a fi amplasat în județul Constanța, bd. Mamaia, nr.477, IE 244309.
 
Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, strada Unirii nr. 23 și la sediul titularului Danadi SRL din județul Constanța, municipiul Constanța, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 13.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Reamintim că Danadi SRL va modifica și imobilul deținut pe strada Dispensarului nr. 18 din municipiul Constanța. Mai exact este vorba despre Complexul Comercial Orizont, Unitatea 84/2 + Unitatea 84/1/1. În acest sens, societatea a solicitat și obținut de la Primăria Constanța autorizația de construire nr. 93 din data de 6 februarie 2024. Actul constă în „Recompartimentări și modificări interiore spațiu alimentație publică existent, modificări fațade, amplasare firmă luminoasă și reclamă fațadă, realizare acces secundar pentru marfă“.
 
Despre Danadi SRL
 
Danadi SRL a fost înființată în anul 1995 și are un capital social de 762.238 lei. Firma are sediul social în Mamaia, zona Cazino (rotiserie și cafenea), iar obiectul de activitate conform RECOM este – Restaurante. Danadi SRL deține în Mamaia restaurantul Casa Românească și Hotelul Splendid din stațiunea Mamaia.
 
Potrivit termene.ro, asociat unic și administrator al societății este Mădălin Mihai Ticu. În anul fiscal 2022, firma cu 116 angajați a declarat o cifră de afaceri de 17.523.169 lei și un profit net de 1.276.375 lei.
 
De asemenea, în anul 2023, firma a raportat o cifră de afaceri de 20.365.097 lei, un profit de 695.163 lei și 119 salariați.
 
Potrivit platformei termene.ro, Mădălin Mihai Ticu este asociat și în societățile PNP & Danadi Impex SRL și Univers Galax Com SRL.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.

 
Citește și:
 
Danadi SRL modifică două unități comerciale situate în Complexul Orizont din Constanța

 
Primăria Eforie dezvoltă infrastructura verde cu bani europeni. Două proiecte depuse la APM Constanța (DOCUMENTE)

Muftiatul Cultului Musulman din România, tot mai aproape de realizarea unui lăcaș de cult în Constanța
 
Cu acordul Primăriei Constanța. Un fost administrator în CA al RAJDP supraetajează o vilă turistică din Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii