Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Splătorie auto de pe strada Aleea Garofiței din Constanța, transformată în spațiu comercial de Remont SRL

ro

05 Jul, 2024 11:13 243 Marime text
  • Primăria Constanța a emis autorizația de construire nr. 615 pentru Remont SRL.
  • Firma va schimba destinația unui imobil din spălătorie auto în spațiu comercial și sediu administrativ – birou.
  • Actul de urbanism este valabil 12 luni.
  • Remont SRL este deținută de asociații Lupulescu Gabriela și Ostașu Marian, fiecare cu câte 50% din capitalul social.
 
Remont SRL va transforma o splătorie auto de pe strada Aleea Garofiței în spațiu comercial. În acest sens, firma a solicitat și obținut, de la Primăria Constanța, un act de urbanism.


 
Pe data de 2 iulie, Primăria Constanța a emis autorizația de construire nr. 615 care constă în: Amenajări interioare, modificare fațade și schimbare destinație imobil din spălătorie auto în spațiu comercial și sediu administrativ – birou. Spălătria auto este situată pe Aleea Garofiței nr. 11A din Constanţa. Actul de urbanism este valabil 12 luni.
 
 
Despre Remont SRL
 
  
Înființată în anul 1992, firma are sediul social pe Aleea Garofitei, Nr. 11A, Constanța și se ocupă de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.
 
Remont SRL este deținută de asociații Lupulescu Gabriela și Ostașu Marian, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Lupulescu Gabriela  este administratorul societății.
 
Potrivit termene.ro, Lupulescu Gabriela mai este asociat unic și administrator în  Energo-Consult SRL Constanţa, asociat unic și administrator în Prod Construct Company SRL Constanţa, asociat și administrator în Remont-Termosan SRL Constanța și administartor în Gedo Constanţa. La rânsul său, Ostașu Marian este asociat în Remont-Termosan SRL Constanța.
 
Firma a obținut 688 de contracte, achiziții directe, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, Liceul Tehnologic Gheorghe Miron Costin, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța,  Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă "Albatros" Constanța.
 
În anul 2023, firma cu 31 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 4.602.418 de lei și un profit de 383.490 lei.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost publicate și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Licitații Constanța: Centrul de Recuperare „Artemia“ Techirghiol, din subordinea DGASPC, reabilitat de Remont SRL (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii