Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 28 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Terenul are o suprafață de 5000 mp O companie din Ilfov vrea să construiască un depozit, cu sedii pentru firme în municipiul Constanța (DOCUMENT)

ro

28 Aug, 2024 17:00 188 Marime text
  • Primăria Constanța a lansat în consultare publică anunțul de elaborare a Planului Urbanistic de Detaliu, inițiat de DM TRAVEL TRANS SRL și elaborat de ED COM '96 SRL
  • Publicul este invitat să transmit observații și propuneri asupra documentelor disponibile online pe site-ul municipalității până pe 11.09.2024
  • Comunicarea rezultatelor consultării publice se va face în perioada 12.09.2024 - 21.09.2024
  • PUD-ul urmărește reglementarea din punct de vedere urbanistic a zonei supuse studiului,în vederea stabilirii conditiilor de realizare unui imobil cu regim de înălțime P+1E, cu funcțiune depozitare mic gros și sedii ale unor companii și firme în municipiul Constanța, pe strada Septimius Severus, parcela A 903/39
  • Amplasamentul studiat prin PUD este situat în intravilanului municipiului Constanța, având ieșire la strada - drum IE231150 în apropiere de b-dul I.C. Bratianu
  • Reglementarile urbanistice pentru aceasta zona au fost stabilite prin PUZ “Zona Valu Traian - DN3” aprobat prin HCL 319/2012
 



Primăria Constanța a lansat în consultare publică anunțul de elaborare a Planului Urbanistic de Detaliu, inițiat de DM TRAVEL TRANS SRL și elaborat de ED COM '96 SRL.

Publicul este invitat să transmit observații și propuneri asupra documentelor disponibile online pe site-ul municipalității până pe 11.09.2024 prin email la adresa: primarie@primaria-constanta.ro, prin poștă pe adresa: Bulevardul Tomis nr.51, cam 212, în atenția Compartimentului Planificare Urbană sau depuse la Centrul Informare Cetățeni din incinta City Park Mall.

Comunicarea rezultatelor consultării publice se va face în perioada 12.09.2024 - 21.09.2024.

PUD-ul urmărește reglementarea din punct de vedere urbanistic a zonei supuse studiului,în vederea stabilirii conditiilor de realizare unui imobil cu regim de înălțime P+1E, cu funcțiune depozitare mic gros și sedii ale unor companii și firme în municipiul Constanța, pe strada Septimius Severus, parcela A 903/39.

Amplasamentul studiat prin PUD este situat în intravilanului municipiului Constanța, având ieșire la strada - drum IE231150 în apropiere de b-dul I.C. Bratianu.

Reglementarile urbanistice pentru aceasta zona au fost stabilite prin PUZ “Zona Valu Traian - DN3” aprobat prin HCL 319/2012.

Prezentul PUD, după aprobare va deveni instrument de reglementare urbanistică al Primăriei Municipiului Constanța, care va stabili condițiile de amplasare, dimensionare și conformare a obiectivului propus pe parcelă, în corelare cu funcțiunile și vecinătățile adiacente.

Terenul care a generat documentația are o suprafață de 5000 mp iar pentru acesta, Primăria Constanta a emis Certificatul de Urbanism nr. 3453 din 29.12.2023, prin care se înștiințeaza că regulamentul de construire va fi realizat în baza unui Plan Urbanistic de Detaliu care va stabili posibilitățile de construire pe lot, reglementările accesurilor și al retragerilor.

Pe teritoriul studiat exista un obiectiv cu valoare de patrimoniu cultural – Valul mare de pământ, inscris în Lista Monumentelor Istorice cu indicativul CT-I-m-A02558.05.

Terenul ocupat de acest obiectiv este considerat zona protejata iar zona cu suprafața de raza min 100m în jurul acestui val este reglementata ca zona de protecția a obiectivului cultural.

Un reper important al zonei în constituie Baza de Agrement C.F. Pallas, situata în extremitatea de nord-est a zonei, de-a lungul DN3.
Aceasta include terenuri sportive și birouri dar în prezent nu mai funcționează.
 
DM TRAVEL TRANS SRL
 
Firma a fost înființată 2007, are sediul social în Popești Leordeni, județul Ilfov și se ocupă cu transporturi terestre de călători n.c.a .

În 2023, compania a raportat o cifră de afaceri de 14,159,110 lei,cu un profit de 2,005,398 lei și 60 de angajați.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 29.94%.

Unic asociat și administrator este Gheorghe Paraschiv care mai figurează și în Dinu Line Tour SRL cu sediul social în Constanța și care desfășoară activități de transporturi rutiere de mărfuri.

Firma figurează cu 8 achiziții directe și 3 contracte din licitații publice, potrivit www.termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

PUD lansat în consultare publică Se construiește un nou hotel pe malul lacului Siutghiol, în stațiunea Mamaia. Cine sunt investitorii? (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii