Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:08 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un imobil de pe strada Dacia nu poate fi transformat în spațiu comercial. Primăria Constanța, răspuns negativ pentru Tesalia SRL

ro

24 Jun, 2024 10:44 473 Marime text
  • Primăria Constanța a emis un certificat de urbanism pentru Tesalia SRL.
  • Firma va modifica un imobil de pe strada Dacia.
  • Investitorul va modifica acoperișul, fațadele, va amplasa o pergolă, va executa recompartimentări interioare și va desființa parțială împrejmuirea.
  • Asociat unic și administrator al Tesalia SRL  este Iulia-Alexandra Nicolaescu.
 
Tesalia SRL și-a anunțat intenția de a modifica un imobil de pe strada Dacia nr. 8 din Constanța, motiv pentru care a solicitat de la Primăria Constanța un act de urbanism.
 
Pe data de 21 iunie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 1628 - Modificare acoperiș, modificare fațade, amplasare pergolă, recompartimentări interioare, amenajare teren, desființare parțială împrejmuire, organizare de șantier.
 
Notă: Pergolă - o construcție ușoară într-un parc sau într-o grădină, formată dintr-o rețea de grinzi de lemn susținute de șiruri de coloane, de stâlpi pe care se întind plante agățătoare decorative.
 
Actul nu poate însă fi utilizat în scopul declarat pentru: extindere construcție, schimbare destinație în spațiu comercial, întrucât conform prevederilor P.U.G. este interdicție temporară de construire până la elaborarea și aprobare unei documentații urbanistice P.U.Z conform prevederilor legii nr. 350/2001. Nu se încadrează în reglementările P.U.G. referitor la utilizările admise pentru zona de reglementare ZRE1. Cetificatul de urbanims este valabil 12 luni.
 
 
Despre Tesalia SRL
 
Compania Tesalia SRL este fondată în anul 1997, are sediul social este pe strada Ion Lahovari nr. 17, Constanța și se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusive orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase.
 
Asociat unic și administrator este Iulia-Alexandra Nicolaescu. Ea mai apare ca asociat unic la Centro Dent Clinic SRL.
 
Pe anul 2022 a raportat un număr mediu de 5 angajați, iar cifra de afaceri a fost de 1,89 milioane lei, cu un profit de 1 milion de lei. De asemenea, în anul 2023, firma cu 8 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.872.114 lei și un profit de 195.789 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Cu acordul Primărei Constanța: Un imobil de pe strada Alexandru Alexandridi va fi supretajat de GRG Catering Global SRL

Firma care a proiectat utilitățile la Sală Polivalentă de pe Badea Cârțan nu poate modifica un imobil din Constanța. Explicația Municipalității
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii